2821
2789
عنوان

بدم میاد ازش

414 بازدید | 43 پست

شوهرم یه برادر زاده داره خیلییییی لوس و مسخرس همشم از اول زندگیمون اویزونمونه تا الان که داریم بچه دار میشیم خیلی هم حسوده ینی اگه بچه دیگه ای بیاد سمت شوهرم سریع خودشو مثل کنه میچسبونه بهش خیلی رو مخمه کاراش درضمن اینکه بابا نداره همه خیلی خیلی لوسش کردن هرچییییی بخواد ینی هر چی در لحظه باید بهش بدی ۷سال و نیمشه چیکار کنم وابستگیش کمتر شه الانم یجا با هم بودیم به شوهرم یه پیام دادم که اینقد خرش نکن از وقتی اومدیم خونه با من دعوا داره حرف نمیزنه در کابینتا رو محکم میکوبه 😐

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

منم دقیییییقا شوهرم یه خواهر زاده همینجوری داره😕ینی دق کردم از دستش یکسره خونه ما پلاسه. اون یکم کوچیکتره واسه منم راه حل بدین با اجازه اسی.

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یتیمه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

خب عزیزم خواهرزادشه دوسش داره نگران نباش بچه خودتون که بیاد عشق شوهرت صدبرابره نسبت به بچه تون ، بعدشم جای دوری نمیره اون بچه غم بزرگی داره الان نیاز به محبت داره بزرگی کن شما

اگر غم هست، خدا هم هست  
نمیدونم چرا به بچه حساسیت نشون میدی؟😅

چون خیلی خیلی رو مخه مثلا داریم حرف میزنیم با هم خودشو مثل کنه میندازه وسطمون 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
خب عزیزم خواهرزادشه دوسش داره نگران نباش بچه خودتون که بیاد عشق شوهرت صدبرابره نسبت به بچه تون ، بعد ...

خب من ترسم همینه که به بچه خودم حسودی کنه چون میفهمم چقدرررر حسوده بعدشم من از وابستگی زیادش خوشم نمیاد 

منم دقیییییقا شوهرم یه خواهر زاده همینجوری داره😕ینی دق کردم از دستش یکسره خونه ما پلاسه. اون یکم کو ...

هیچ راهی نداره 😐

نمیدونم چرا به بچه حساسیت نشون میدی؟😅

شما درک نمیکنین. ینی اون بچه هرروز روزی هزاااار بار در خونه منو میزنه و اگرم بهش بگی الان کار دارم میره به دروغ به مامانش میگه منو راه نداد.. وقتی میاد شیطونی میکنه هرچی بهش میگی انگار با دیوار حرف میزنی.. وقتی وارد خونه میشه چه یه نفر تو خونه باشه چه ده نفر اصلا سلام کردن بلد نیست. چون طبقه پایین مام هستن هرررکی میاد تونه ما اینم میاد برای فضولی و کرم ریختن. اه واقعا هرچی از خصوصیات چرتش بگم کم گفتم

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)
خب من ترسم همینه که به بچه خودم حسودی کنه چون میفهمم چقدرررر حسوده بعدشم من از وابستگی زیادش خوشم نم ...

اصلا نترس همه چی به موقع اتفاق میفته فقط کاری که میتونب بکنی اینه که با شوهرت حرف بزن با خوبی بهش بگو اون بچه خیلی بهت وابسته س بعدا بچه خودمون میاد خیلی ضربه میخوره یکم رابطه تو کم کن اینجوری کن که ناراحتم نشه

اگر غم هست، خدا هم هست  
یتیمه

قبول دارم ولی یه عمو دیگه و ۶ تا عمه داره عمه هاش چون خیلی گیره تو مهمونیا دعوتش نمیکنن خودت دیگه تا تهشو بخون مشکل من اینه که این وابستگیه بعدا باعث نشه به بچم حسودی کنه و اذیتش کنه اخه دختر عموشم یه سال از خودش کوچیک تره همش میزنتش الکی 

خب عزیزم خواهرزادشه دوسش داره نگران نباش بچه خودتون که بیاد عشق شوهرت صدبرابره نسبت به بچه تون ، بعد ...

عزیزم قرار نیس که چون مادر پدرش جدا شدن بارشو ما بدوش بکشیم. واقعا حال ادمو بهم میزنه. تازه وقتی مادرشم توقع بیجاشو جار میزنه بدار. چند بار گف چون بچه من بابا نداره داداشم جای باباش باید باشه. منم گفتم داداشت باید بابای بچه خودش باشه نه بابای بچه بقیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز