2789
عنوان

چی کار کنم😐😐

42 بازدید | 6 پست

ما همیشه از ساعت 8 صب تا 12 کلاس داریم دهنمون رو سرویس کردن😐

من ساعت 7 بیدار میشم تا کتابامو آماده کنم و کارا مو بکنم میشه 8 برا صبحانه اصن وقت نمیکنم بخورم به مدیر میگم میگه تو خونه این راحت درس میخونین فلان فلان حالا حاضر نیستی صب زود بیدار شی؟؟😐 حالا اینا به کنار دبیرا غیر ساعت درسی پی ام میدم میپرسیم امتحانه فلان کنین... من بعد از کلاسا نتم خاموش میکنم و تا فردا روشن نمیکنم حالا هم اینا هی نمره کم میکنن😐 خوب هم درس نمیدن که ی چیزی یاد بگیریم😐 

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉
خب در روز چند بلز نتتو روشن كن چك كن ببين مطببي فرستادن يا نه

خب بابام گوشیو میگیره😐

من اَ خدامه دستم باشه😐😐

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صبحانه ات رو هم همون طوري بخور من دخترم مدرسش همينطوري با گوشي ميخونه وسط درسش صبحانه هم ميخوريم

دهن سرویسی اینکه خونه ما کسی صبحانه آماده نمیکنه خودم باید کلاس ول کنم آماده کنم  مادر خوندم کلا خوابه بابام گف زن میگیرم راحت تر باشید این کلا خودش خرج اضافه س😐

شب قبل کتابارو وسایلتو اماده کن بذار نزدیکت صبم پاشو صبونه بخور 

باوشه🙂🌠