2777
2789
عنوان

چرا خیانت میکنن؟:)

296 بازدید | 37 پست

بعضی شبا که یادم میاد گریه هام ...

التماسام...

من هیچیو نمیدونستم

فقط زیادی دوسش داشتم

شب تولدش ک فهمیدم همچیو:)

اینا دیوونم میکنه

بعضی وقتا اعتماد بنفسم خیلی میاد پایین 

ینی من چی کم داشتم...

راستی چرا خیانت میکنن؟:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاده اینا ک میفتم گریه امون نمیده...

چرا گریه لیاقتش همون دختر خیابونی بوده 

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

چون رابطی دوستی دختر وپسر از اساس بر پایه تعهد نیست! 

پسرها عمدتا برای رفع نیازهای جنسی شون میان دنبال دخترا... چون شرایط ازدواج رو ندارن و یا هوس بازن میان از راه عاشقی دخترا رو وابسته میکنن بعدم میرن سراغ یکی دیگه. از اساس این رابطه ها به درد نمیخوره. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

چون ذاتش خرابه .

خلایق هرچه لایق لیاقت عشق پاک رو ندارن این جور ادما باید برن تو کثافتا دستو پا بزنن

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
چون رابطی دوستی دختر وپسر از اساس بر پایه تعهد نیست!  پسرها عمدتا برای رفع نیازهای جنسی شون می ...

از ته دلم امیدوارم تقاص گریه هام مریضی کشیدنام بی اعتماد شدنام همرو پس بده

همیشه اینجوری نمیمونه 

خدا بزرگه

خیلی وقتا خیلیا خبر ندارن ک طرف تو رابطس تقصیر اوتام نیس بعضیا واقعا نمیدونن

اینم هست ولی اقا چرا خیانت کرده؟به نظرم کسی که خیانت می کنه خیلی پسته ادم اول یه رابطه تموم می کنه بعد بعدی

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥