2777
2789
عنوان

بچه 6 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 30 پست
به نظرم سریع ببرش دکتر، یا زنگ بزن مشاوره پزشکی آنلاین

وای انقدر خطرناکه 

پناه بر خدا 

فک کردم واسه دندونی باشه 

شنیدم موقع دندون بعضیا یبوست میشن بعضیا اسهال

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای انقدر خطرناکه  پناه بر خدا  فک کردم واسه دندونی باشه  شنیدم موقع دندون بعضیا ی ...

یبوست دارن بچه ها ولی وقتی هیچی خارج نشه خطرناک میشه، بعدشم بچه هست نمیشه ریسک کرد، چرا وقتی میشه با یه تلفن مطمئن شد آدم اینکارو نکنه، باید حداقل باد معده داشته باشه ، وگرنه کامل مسدوده و مشکل می‌تونه چیز دیگه ای باشه

یبوست دارن بچه ها ولی وقتی هیچی خارج نشه خطرناک میشه، بعدشم بچه هست نمیشه ریسک کرد، چرا وقتی میشه با ...

عزیزم ینی اگه ازش باد خارج بشه جای نگرانی نیس؟

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

با وازلین یا روغن زیتون اطراف نافش رو آروم آروم ماساژ بده پاهاش رو حالت دوچرخه ای نرمش بده با روغن زیتون مقعدشو چرب کن انشالله شکمش کار کنه ولی اگه نشد حتما ببرش دکتر

خدایا شکرت

راستی من اینجور مواقع شیاف اطفال رو با چاقو میتراشیدم نازکش میکردم‌اندازه چوب کبریت.میذاشتم مقعدش تا چرب بشه فشار نمیدادم بره تو چون میترسیدم ضرر داشته باشه فقط چربش میکردم یه دیقه نشده پی پی میکرد حالا اگه شیاف اطفال داری امتحانش کن اما کاملشو نه چون هنوز کوچیکه بچت میترسم اذیت بشه

خدایا شکرت
راستی من اینجور مواقع شیاف اطفال رو با چاقو میتراشیدم نازکش میکردم‌اندازه چوب کبریت.میذاشتم مقعدش تا ...

برم داروخونه بگم شیاف اطفال میخوام