2789
میگن شامپو سرطان زاست .سرکه زدم .همه ریختن بیرون .ویدونه اسپری ضد شپش داد اونم استفاده کزدم .اما از ...

کجا رفته گرعته ؟همه جا که تعطیله

اول اماده باش که احتمال زیاد خودتم میگیری..

اگر حوصله داری برو بالا پشت بوم..موهایی که رشک داره دونه دونه قیچی کن بانداز پلاستیک..گره بده..

لباسها با شستن آب داغ داع و بعد حتما اتو داع باید بکشی که رشکها از بین بره..

شامپو اشم بزن ..یک دوبار هیچی نمیشه..

شب سس بزن..صبح با شونه مخصوص بکش رشکهارو...فقط حواست باشه پاکسازی خونه هم مثل سر مهمه..وگرنه جمع نمیشه..

هر چی شستنی نیست بریز پلاستیک بزرگ.گره بزن.دو سه هفته بی هوا باشن میمیره.

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند سال پیش یه خانومی تو محلمون دوتا بچه هاش شپش گرفتن به سرشون سم کشاورزی زد فرستادشون حموم گفت صبرکنین من بیام وقتی رفت حموم دید هردوتا بچه کف حموم افتادن یکیشونم متاسفانه مرد 

پوست سر بچه‌ها نازکه هر موادیو که نباید بهش زد 

میگن شامپو سرطان زاست .سرکه زدم .همه ریختن بیرون .ویدونه اسپری ضد شپش داد اونم استفاده کزدم .اما از ...

منم یبار از مهمونم گرفتم یه شب در میون سس میزدم روزاهم نرم کننده دم کرده پودر اسفند هم استفاده کردم خوب شد موهامم خییلی بزرگ بود

هیچ وقت کسی رو کوچیک نکن"نقطه"هم کوچیکه ولی جمله رو تموم میکنه!!

خواهرم گفت وازلین درجا از بین میبره .خودم رفتم عطاری سرکه طبیعی داد تمام مبل وفرش وتخت سرکه اسپری کردم .لباس هارو شستم فردا اتو میکنم .وعطاری گل ختمی سفیدهم داد گفت اینم بعداز اینکه شام زدی شستی بزن با اب بشور

من شامپوشم زدم نرفت شامپوش انقدر مورو خشک نیکنه ک اصلا نمیتونی شونه بکشی😬

واسه من تخم شپش بود اصنم با شونه کنده نمیشد خودم با دست میکشیدمشون...

سرکه زدم سس مایونز زدم نرفت...

اخرسر رنگ کردم اونموقعه رفت...

سلام عزیزم این یکمشکل همه گیره مخصوصاً تو بچه های ابتدایی

برای درمان این مشکل من ی پیج خیلی خوب سراغ دارم که تو این ضمینه خیلی عالی هستن خودمم پیش شون رفتم و نتیجه گرفتم ادرس پیج سونو میدم برو ی سر برن 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp