2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

58 بازدید | 13 پست

من همش فک میکنم اگه بخوایم فلسفی فک کنیم و برای هر کاری دلایل منطقی و قانع کننده بیاریم شاید هیچوقت نتونیم خودمونو قانع کنیم ک ازدواج کنیم یا بچه دار بشیم 

نظر شما چیه؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قزار نیس همش فلسفی فکر کنیم تصمیمای آدما باید متعادل بسن قلب و مغزشون باشه

موافقم

ولی چرا باید بخاطر احساس قلبی خودمون یه بچه رو به این دنیای مزخرف وارد کنیم؟ 🤔

موافقم ولی چرا باید بخاطر احساس قلبی خودمون یه بچه رو به این دنیای مزخرف وارد کنیم؟ 🤔

اگه اربیت درست بشه بچه و روح و جسمش قوی بار بیاد از اول و یاد بگیره که همه چی دست خودشه میفهمه که دنیا مضخرف نیست اگه خودش بخواد و تلاش کنه واسه زندگیش و خوشبختیش

دقیقا😄👍 کلا با منطق جور نیست باید خدا بزنه پس کله مون خر بشیم تا ازدواج کنیم و بچه بیاریم  ...

اصلا آدمیزاد هر روز در حال تغییره

هر روز ی چیز تازه از زندگی میخواد 

منطق میگه تو که دائما درحال تغییر و پیشرفتی محاله یکی رو امسال انتخاب کنی و تا آخر عمررهم بخوایش با جون و دل

اگه اربیت درست بشه بچه و روح و جسمش قوی بار بیاد از اول و یاد بگیره که همه چی دست خودشه میفهمه که دن ...

خیلی باید روش کار کرد ک این بشه اونم شاید 

خیلی باید روش کار کرد ک این بشه اونم شاید 

شاید نداره،کسی که بچه بدنیا میاره وظیفش تربیت درسته اگه نمیتونه غلط میکنه میاره که بچه رو بدبخت کنه...ببین دنیا روالش همینطوریه کسی که میخواد خوشبخت شه باید تلاش کنه این دمیا واسه کسی خم و راست نمیشه ک

شاید نداره،کسی که بچه بدنیا میاره وظیفش تربیت درسته اگه نمیتونه غلط میکنه میاره که بچه رو بدبخت کنه. ...

تو همین نی نی سایت 

چن نفر تربیت بچه بلدن

اصن همین مامان باباهای ماها

ما رو درست تربیت کردن؟ 

تو همین نی نی سایت  چن نفر تربیت بچه بلدن اصن همین مامان باباهای ماها ما رو درست تربیت کردن؟ ...

شاید بتونم بگم کمتر از ده نفر!الان که میبینی وضع جامعه اینه وضع جهان اینه هپه جا خاکستری و افسردست همه بر میگرده به تربیت اشتیاه..تربیت اشتباه نسل قدیم و تفکرات داغون نسل های قبلش..که عکر میکردن فقط باید بزاعن و تولید مثل کنن و جمعیت زیاد کنن..دریغ لز خوی انسانیت فقط آدم اضافه میکردن و هیچی عم بهشون یاد نمیدادن که الان وضع این شده،ممکنه بعضیاشون خودشون یاد گرفته باشن از پس خودشون بر بیان و راه درست و غلطو تشخیص بدن ولی تربیتا همیشه اشتباه بوده وگرنه هیچوقت جهان اینطوری نبود و پر عشق و حال و فرکانس مثیت بود

شاید بتونم بگم کمتر از ده نفر!الان که میبینی وضع جامعه اینه وضع جهان اینه هپه جا خاکستری و افسردست ه ...

آی گفتی

🙂به امید روزی که همین بچه های ضربه دیده از تربیت نادرست بتونن پدر مادر های آگاه و خوبی بشن که نجات ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻