2777
2789
 امروز بهم گفتم اصلا اره هرکاری که کردمو میرم دوباره میکنم همش تقصیر توعه که من خاین کردم حالم ...

دیگه هیچی نگو بهش . سعی کن حواستو پرت کنی بهش فکر نکن بخدا زندگیت خراب میشه همش دعوا جروبحس فحش اینجور چیزا میشه زندگی ادم اگه بخوای اینجوری اداگه بدی 

دیگه هیچی نگو بهش . سعی کن حواستو پرت کنی بهش فکر نکن بخدا زندگیت خراب میشه همش دعوا جروبحس فحش اینج ...

تصمیمو گرفتم دیگه حتی باهاش حرف هم نزنم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام میتونی سعی خودتو بکنی خواهر جان . مادرت گناه نداره بنظرت ک اینطور در حقش ظلم بشه؟؟؟

با مشاور حرف زدم میگه به روش نیار بعد بابات درمیاد میگه اره کردم دلم خواست برم با این خانم چیکار میخوای بکنی؟؟

من کاری از دستم برنمیاد اگه شوهرم بود میتونسم به بهترین نحو حالشوبگیرم ولی این نمیشه از طرفی ام اگر مامانم بفهمه ک کلا زندگیمون به جدایی میکشه 

بابام ادم منطقی نیست ک بتونم با حرف زدن تو راهش بیارم‌تنها راهی ک دارم سوختن و ساختنه

امروز خیلی حرفای بدی بهم زد خیلی دلمو شکوند  بهم گفت همه گفتن این خانوادتن سلطیه ان نگیر ...

میفهمم چی میگی درک میکنم این روزا اکثر ما خانوما تجربه کردیم و میکنیم ... ولی هرچی سخت بگیری خودت داغون میشی خودت حالت خراب تر میشه شوهرت هیچیش نمیشه مطمعن باش . ب حرفم گوش کن . سعی کن بهش فکر نکنی . ی چن روزی هم محل نده بهش ن اینکه مثلا ب کل بزاریش کنار ن مثلا باهاش بگو بخند نکن بزار بفهمه ناراحتت کرده تا بیاد ازت معذرت خواهی کنه . خودتو قوی نشون بده ضعیف نباش . گریه نکن . شاد باش بخند اگه بچه داری خودتو با بچت سرگرم کن جلوروی شوهرت ب خودت برس عطر بزن حموم برو . سرگرم کن خودتو مطمعن باش خودش میاد سمتت 

میفهمم چی میگی درد میکنم این روزا اکثر ما خانوما تجربه کردیم و میکنیم ... ولی هرچی سخت بگیری خودت دا ...

فدات بشم عزیزم چقدر مهربونی 😍💋❤️ حالم خوب شد با حرفات

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
چرا انقدر خیانت زیاد شده؟؟؟😔😔😔😔😔

چون زن هرزه و مرد ذات  خراب زیاد شده جامعه درکل خراب شده ... همه دنبال زنه و شوهر مردمن ... تقصیر خود ما زنا هم هست اگه خود ما زنا به هم جنس خودمون وفادار باشیم هیچ مردی جرات خیانت نداره... خرابی و بی ریشگی از همچین زنایی هست که سعی در خراب کردن زندگی همجنس خودمون داریم 

چون زن هرزه و مرد ذات  خراب زیاد شده جامعه درکل خراب شده ... همه دنبال زنه و شوهر مردمن ... تقص ...

خدا لعنتشون کنه به همین شب عزیز

هرجا میرم حرف از خیانت خانوادس

انگار مد شده جوری این قضیه تو خانواده ها زیاد شده ک دیگع واسم عادی شده 

فقط دعا کن برام ابجی دعا کن همین‌شب و قسم بدع که اگر ازدواج کردم ااز شوهرم خیانت نبینم چون دیگه طاقتش و ندارم

خدا لعنتشون کنه به همین شب عزیز هرجا میرم حرف از خیانت خانوادس انگار مد شده جوری این قضیه تو خانوا ...

الهی آمین ...‌ دعا میکنم دلت آروم بشه . و خدا پدرتو به راه درست هدایت کنه ن تنها پدرتو بلکه همه مردایی ک دارن درحق زناشون اینکارو میکنن... یا هدایتشون کنه یا اینکه نسل همچین آدمایی رو از روی زمین برداره....

انشاءالله توهم درآینده همون زندگی ک ارزوشو داری برات خدا فراهم کنه..... خیانت شوهر سخت ترین عذاب برای یه زن... مرگ بهتره برای آدم تااین‌ه شوهر ادم خیانت کنه.. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز