2777
2789
نمیشه بهشون اعتماد کرد فقط برای بچه اوردن باید خیلی مطمئن بشی که دیگه ترک کرده و نمیره سراغ خیانت

هی دلم خونه بخدا 

حالم داره از زندگی بهم میخوره 

میدونی چی تعجب آوره اینکه هنوزم دوسش دارم 🙄😏

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
سخته ... چ پدر باشه چ برادر چه شوهر . اینجور آدما آدمای رِقَّت انگیزی هستن درکل 

نه خواب دارم نه خوراک خیلی سخته سخت تر از اون اینه ک نمیتونم کاری کنم چون من فقط نقش فرزند و تو خونه دارم شوهرم نیست ک گردنشو بگیرم‌بابامه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی دنبالش بری اون بیشتر جذب اون کار میشه ولش کن  منم همینکارو کردم  اخرش خودش خسته شد&nb ...

همین عصری داد میزد من قسم خوردم تمومش کردم تو تمومش نمیکنی 

بهم گفت شدی عقده سرطانی تو گلوم اینقدر که دیگه گیر میدی😏😏😏خیلی حالم خرابه

هی دلم خونه بخدا  حالم داره از زندگی بهم میخوره  میدونی چی تعجب آوره اینکه هنوزم د ...

اره واقعا بعضی وقت ها ادم یکی رو دوست داره ولی با اینکه هر بلایی هم سرش بیاره بازم دوستش داره

همین عصری داد میزد من قسم خوردم تمومش کردم تو تمومش نمیکنی  بهم گفت شدی عقده سرطانی تو گلوم ...

نکن خواهر نکن منم روزای اول اینجوری بودم . اخرش شوهرم انقد خودشو زد  گفت هیچکاری نکردمو نمیکنم . منم دلم کباب شد واسش تاحالا اونجوری ندیده بودمش تو عمرم پاشدم رفتم بغلش کردم گفتم باشه ... بعدشم دیگه بکل ولش کردم اصلا دیگه هیچ حرفی در این مورد نمیزنم ‌.‌...

اره درست میگی ولی میتونی بترسونی حتی اگه بابات باشع 

ترسوندنش که دردی و دوا نمیکنه کسی ک تو این راه باشه دیگه سرش به سنگ خوردنش کار خداست

من فوقش بتونم‌این زنه رو از زندگیمون بیرون کنم واسه همچین‌مردایی این زن ها فراوونه میگع این نشد یکی دیگه 

همین عصری داد میزد من قسم خوردم تمومش کردم تو تمومش نمیکنی  بهم گفت شدی عقده سرطانی تو گلوم ...

اینکارت باعث میشه با دستای خودت زندگی تو واسه خودت جهنم کنی سعی کن بزاری کنار این اخلاقتو ک بهش گیر بدی کجا بودی کجا رفتی چرا رفتی با کی بودی ....  خودتو بیخیال بگیر ی مدت اگه چیزه بدی ازش دیدی اونقت واکنش نشون بده بی دلیل بهش گیر نده وگرنه ازت سرد میشه 

نکن خواهر نکن منم روزای اول اینجوری بودم . اخرش شوهرم انقد خودشو زد  گفت هیچکاری نکردمو نمیکنم ...

امروز بهم گفتم اصلا اره هرکاری که کردمو میرم دوباره میکنم همش تقصیر توعه که من خاین کردم حالم خیلی خرابه  از عصر معده درد شدید دارم 

ترسوندنش که دردی و دوا نمیکنه کسی ک تو این راه باشه دیگه سرش به سنگ خوردنش کار خداست من فوقش بتونم‌ ...

توام میتونی سعی خودتو بکنی خواهر جان . مادرت گناه نداره بنظرت ک اینطور در حقش ظلم بشه؟؟؟

اینکارت باعث میشه با دستای خودت زندگی تو واسه خودت جهنم کنی سعی کن بزاری کنار این اخلاقتو ک بهش گیر ...

امروز خیلی حرفای بدی بهم زد خیلی دلمو شکوند 

بهم گفت همه گفتن این خانوادتن سلطیه ان نگیرش من خر اومدم گرفتمت 

خالا بخدا من خیلی آرومم ولی این قضیه روانیم کرده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز