2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ویار سخت و استفراغ نداشتم غذاخوردنم مثل قبل بود، عاشق شوری بودم خصوصا دوماه اول،شبا حالت تهوع و ضعف داشتم، روزا حالم خوب بود،عاشق انگور و گلابی بودم کیلو کیلو میخوردم،میل جنسیم کمتر شده،پوستم خشک شده، یبوست میشدم اوایل، روی پهلوی چپ هم راحتتر میخوابیدم فکز میکردم سمت راستم پره

تشکر مارال خانم

اشتها نداشتن علاقه نداشتن به هیچ غذا و میوه ایی،شکمو نبودن،ادرار کمرنگ،خوابیدن به سمت چپ،درد نوک سینه ها ،نفس تنگی،ورم از سینه ها هنوز یکماهم نشده مانتوم نمیبنده انگار بدنم از سینه ها ورم کرده،پاهای سرد

نشانه چه جنینی میتونه باشه؟

من ویار سخت و استفراغ نداشتم غذاخوردنم مثل قبل بود، عاشق شوری بودم خصوصا دوماه اول،شبا حالت تهوع و ض ...

من همه این علایمو داستم واسه هردوتا بارداریم یکی دختره یکی پسر😂

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

والله من دوتا بارداری داشتم کلش شبیه هم بود شوری دوست داشتم واز شیرینی بدم میومد.تهوع داشتم ولی بالا نمی آوردم. پوستمم خوب بود. ۱۴ هفته نبص زیر شکم داشتم میل جنسی ندارم. سینه هامم اوایلش درد میکرد درد و تیر کشیدن شکم و پهلوها هم داشتم.کلا همه چیزم تقریبا مثل هم بود ولی یکی پسر یکی دختر به علایم اطمینان نکن  عزیزم.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...