2821
2789
عنوان

واااای مُهر😋😕😕🎈

161 بازدید | 11 پست

چقدددد هوس مهرنماز میکنم آخه این چ هوسیه واقعا🥲🎈

توروخدا مسخرم نکنید خیلی دوس دارم بخورم و چندبار خوردم دست خودم نیست🤦‍♀️

میگم ضرر داره آیا؟☹🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوخی میکنی😉

ن اصلا شوخی نمیکنم😐😅

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
کم خونی داری 

واقعا؟ نمیدونم قراره برم آزمایش بدم حالا😕🎈

برو مسجد، اون جا از در که وارد میشی سمت چپ پره مهره. هرچقد میخوای بخور.😂

نهههه اونارو دوس ندارم مهری ک فقط برا خودمه رو دوس دارم ن اونا ک همه استفاده میکنن اصلا بدم اومد 😐😕😄😄

اولش فکر کردم دوست داری نماز زیاد بخونی.

نمازم دوس دارم ☺ اما خیلی تمایل ب خوردن مهرنماز دارم 🤦‍♀️🎈

نخوریا!

چندبار خوردم دست خودم نیس دیگه اما گفتم نمیخورم هرچقدم ک دلم بخواد، چ ضررایی داره شما میدونی؟

خب خاکه دیگه. خدایی نکرده سبب عفونت میشه. یعنی چی دسته خودم نیست؟!!!

واقعا؟ وای زیردلم گاهی تیر میکشه نکنه عفونت کرده وای دیگه نمیخورم 😦😟😰

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز