2777
2789
عنوان

گیر دادن دیگران

114 بازدید | 10 پست

من یه دختر ۱۸ سالم . نمیدونم چرا انقد بدشانسم .هرجا مهمونی کلاس هرجا میرم بهم گیرمیدن و میگن چرا اجتماعی نیستی، نمیدونم درونگرایی ،ساکتی ....هی فلسفه میبافن بهم میگن افسردگی داری باحال نیستی حتی مامانم میگه دوست ندارم اینطوری ، ولی من اینطوریم و مایلم ساکت باشم من به هیچکی آسیب نمیرسونم وزندگیمو میکنم ناراحتم نیستم ولی دیگران هی قضاوت میکنن. نمیدونم چرا انقد بهم گیر میدن . چرا ولم نمیکنن😭😭😭 مگه یه درونگرایی و شیطون نبودن وساکت بودن چه آسیبی بهشون رسونده😢

مشکل من اینکه پیش خانواده و فامیل خیلی پر سر و صدا شیطونم اما امان از روزی که یه غریبه رو ببینم ساکت ساکت میشم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شما فضول من نباش ب همین راحتی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

منم همینم به دیگران چه ربطی داره آخه؟؟؟بی خیال زندگیتوبکن.همه باید بپذیرن درونگرایی و اجتماعی بودن مثل زن یا مرد بودنه.مثلا آیا ما هیچکسو سرزنش میکنیم که مثلا چراتو زنی چرا مرد نیستی

منم همینم به دیگران چه ربطی داره آخه؟؟؟بی خیال زندگیتوبکن.همه باید بپذیرن درونگرایی و اجتماعی بودن م ...

آفرین ولی دیگه از حرفاشون خسته شدم میشینم ته خونه جرات ندارم باکسی حرف بزنم میره رو مخم که تو فلانی و.... درونگرا و....

[QUOTE=173053255]آفرین ولی دیگه از حرفاشون خسته شدم میشینم ته خونه جرات ندارم باکسی حرف بزنم میره رو مخم که تو فلانی ...[/QUOTE

ببین عزیزم من الان سی سال و رد کردم بهت بگم که اگه درونگرایی اشکالی نداره ولی هیچوقت نذار این درونگرایی به اهدافت و مسیر موفقیت و آیندت ضربه بزنه یعنی گوشه گیر نشی که کلا دنبال هیچ کاری نباشی هیچ هدفی تو زندگیت نداشته باشی