2777
2789
عنوان

عفونت واژن

85 بازدید | 6 پست

سلام خانما ، ببخشید دختر من ۱۴ سالش هست و بعد از عادت ماهانش واژن و کلیتورسش یه جوری میسوزه و میخاره و حس دستشویی داشتن بهش دست میده، تا از پماد کلیتورمازون استفاده میکنه و خوب میشه ولی بازم برای عادت ماهانه بعد ، همینطوری میشه...

میشه کمکم کنید

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نوار بهداشتی حساسیت داره،عوض کن مارکشو

ممنونم♡حتما این کار رو میکنم

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
خوب هر سری استفاده کنی یه بسته قرص فلوکونازول براش بخر هفته اول ۲ روز در میون هفته های بعد هر هفته ی ...

بعد دیگه اگه مصرف کنه خوب میشه؟ اخه هر دفعه همینطوری میشه دیگه اعصابم خرد میشه

بعد دیگه اگه مصرف کنه خوب میشه؟ اخه هر دفعه همینطوری میشه دیگه اعصابم خرد میشه

این برای یک دوره و  دفع قارچ احتمالی هست مارک نوار بهداشتی رو هم عوض کن نوار رو هم تند تر عوضکنه

💞💫🖐
این برای یک دوره و  دفع قارچ احتمالی هست مارک نوار بهداشتی رو هم عوض کن نوار رو هم تند تر عوضکن ...

خیلی ممنون بابت راهنمایی