2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 95 پست
وااای اسی ممنون که اومدی  اسکرین گرفتم داشته باشم  بعدش روزانه چن تا تست میزدین ؟

خواهش می کنم 😁🌹

راستش من تستامو نمیشمردم ساعتی تست می زدم ...مثلا بر فرض‌ روز شنبه تو برنامم دو ساعت واسه تست زیست بود که اون دو ساعت رو فقط باید تست زیست می زدم    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با نشر الگو تنها نمیشه ب جایی رسوند ینی؟

خب بستگی به هدفتون داره عزیزم...من میگم هر چی تستای بیشتری واسه زیست کار کنین راه و چاه و نکات بیشتر دستتون میاد...

و یه موضوع دیگه این که واسه زیست این که یه منبع چند بار کار بشه خیلی بهتر از اینه که چند منبع یه بار نصف و نیمه کار بشه....

خب بستگی به هدفتون داره عزیزم...من میگم هر چی تستای بیشتری واسه زیست کار کنین راه و چاه و نکات بیشتر ...

آها می خاستم ب این برسم❤

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
سلام شما برای اینکه زیست یادتون نره چیکار میکردید؟ من وقتی زیست میخونم بعد از یک هفته خیلی از مطال ...

سلام...یکی این که این حس از یاد رفتن مطالب تو همه دانش آموزا هست و زیاد نگرانش نباشین...

ولی خب راهش فقط تکرار و تکرار و تکراره...و مفهومی خوندن...و رمز گذاشتن واسه مطالب خیلی حفظی 

من پشت کنکوریم از دهم با تست شروع کردم ، معدلم بیست بود ترازام عالی بود سال پیش اصلن نخون م و افتضاح شدم 

امشالم هنوز شروع نکردم حس میکنم داذم میمیریم کسی ک همخ بهش میگفتن خانم دکتر 😢

به نظرت از الان بخونم دندون میارم ؟!منطقه ۳ هستم

من خیلی درسخون بودم جوریی ک از دهم تا دوازدهم هر کتاب نشر الگو‌رو سه دور تستاشو زدم