2777
2789
عنوان

ته دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 24 پست
ینی اون ماود رو مستقیم بریزیم ته قابلمه بعد برنج بریزیم یا اول با یکم برنج قاطی کنیم بعد بریزیم کف ق ...

جفتشم میشه فرق نداره چون این ته دیگه مثل ته چین نیست که کلفت بشه اندازه دوسانت میشه نهایت یامیتونی موادو بریزی کف قابلمه اندازه سه چهارقاشق برنج بریزی توش نم بزنی بقیه برنج و بریزی

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتشم میشه فرق نداره چون این ته دیگه مثل ته چین نیست که کلفت بشه اندازه دوسانت میشه نهایت یامیتونی م ...

اها مرسی مهربون حتما امتحان میکنم

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 
اها مرسی مهربون حتما امتحان میکنم

خواهش میکنم عزیزم البته این دستور برای نهایت چهارپنج نفر مهمونه ها عزیزم برای تعداد بیشتر چون فابلمت بزرگ تر میشه باید موادو دوبرابر کنی

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خواهش میکنم عزیزم البته این دستور برای نهایت چهارپنج نفر مهمونه ها عزیزم برای تعداد بیشتر چون فابلمت ...

اها اله اولم برا تعداد کمتر میزارم دستم بیاد یهو ضایع نشم

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 
ن برشته میشد..از اون کاهوها تو شهر خودمون نیست که بزارم ته دیگ😕

بگردی هستش مگه میشه نباشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب