2777
2789
عنوان

قانون جذب

104 بازدید | 9 پست

بچه ها میدونید چجوری بعضی ها باوجود اینکه  ادمای باوقار و خوش رویی نیستن ولی بقیه اهمیت میدن بهشون....

مثلا زن دایی من شهردیگ میشینه میاد شهرخودش،همه ناهار شام دعوتش میکنن و....درصورتی ک خودش هیچکیو راه نمیده خونش.😕

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید پولدارن

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
هر چقد کم رو بدی جذبت میشن وبرات سر و دست میشکنن  برعکسن ملت😂

نمیدونم...حس میکنم یه کاری کرده بقیه باهاش اینجورن....

دعایی چیزی

همون زبانش کلید روزیشه....آدما نیاز دارن به محبت کلامی...اونم که خوش سرو زبانه لابد خیلی قربون صدقه ...

والا ما ندیدیم قوربون کسی بره.

شانس داره بابا.هرچی به بعضیا بیشتری محل ندی انگار جذبت میشن....کسیو راه نمیده خونشا

والا ما ندیدیم قوربون کسی بره. شانس داره بابا.هرچی به بعضیا بیشتری محل ندی انگار جذبت میشن....کسیو ...

خخخ ی دوست دارم همه جا میره خیلیم سر و زبون داره تو روت قربون صدقه میره پشت سر میکوبه تو سرت ولی کسی رو دعوت نمیکنه؟...یاد اون افتادم...