2777
2789
عنوان

دلوینت اجی بیا

141 بازدید | 22 پست

خوب بود امروز؟ دکتر چی گفت؟

حالت الان بهتره؟

الهی بحق خانوم فاطمه زهرا(س) تاپیک بزنی خوب شدم

«بسم اللّه‌ الرحمن‌ الرحیم

بِسمِ اللّه‌ دَواءٌ وَ الحَمدُللّه‌ شِفاءٌ وَ لااِله اِلاّ اللّه‌ کفاءٌ هُوَ الشّافی شِفاءٌ وَ هُوَ الکافی کفاءً اَذهَبِ البَأسَ بِرَبِّ النّاسِ شِفاءً لا یغادِرُهُ سُقمٌ وَ صَلَی اللّه‌ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ النُّجَباء.

(گفتن) «بسم الله» دواست، و«الحمدالله» شفاست و «لااله الّاالله» موجب کفایت است و «هوالشافی» شفا است و «هوالکافی» کفایت است؛ تو را به پروردگار مردم سوگند می دهم که بدی را دور گردانی و شفایی بدهی که هیچ بیماری در پی نباشد و درود پیوسته خداوند بر محمد و آل نجیبش نثار باد.»

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@دلوینت    

ممنون . 

کلارا  بعله دوشنبه آزمایش کلی  نوشت بابام میگهبریم تهران ازمایش  را بدیم  مگه آزمایشگاه  ها فرق دارند .... 

ن حالم خوب نیست . 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

«بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم، بسم‌الله النور، بسم‌الله نور النور، بسم‌الله نور علی نور، بسم الله الذی هو مدبر الامور، بسم الله الذی خلق النور من النور، الحمد الله الذی خلق النور من النور، و انزل النور علی الطور، فی کتاب مسطور، فی رق منشور، بقدر مقدور، علی نبی محبور، الحمدالله الذی هو بالعز مذکور، و بالفخر مشهور، و علی السراء و الضراء مشکور: و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین».

بنام خداوند رحیم و مهربان، بنام خداوند نور، بنام خداوند نور در نور، بنام خداوند نور بر نور، بنام خداوندی که به دست اوست تدبیر همه امور، بنام خداوندی که خلق فرمود: نور را از نور و سپاس خداوندی را که خلق فرمود: نور را از نور و نازل کرد نور را بر کوه طور، در نوشته‌ای دارای سطور، در صحیفه‌ای گسترده به اندازه مقدور برای پیغمبر امین و نیکوکار و محبور، سپاس خدایی را که به عزت در بین بندگانش یاد می‌شود و به فخر و عظمت مشهور است و در نهان و آشکار شکر و سپاس او می‌شود! خداوند برمحمد و آل محمد درود بفرستد».

اونم بیمارهست ومن خیلی دوسش دارم ودائم ازم می پرسه خوب میشه یانه

عزیز دلم  براش یس میخونم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ممنون .  کلارا  بعله دوشنبه آزمایش کلی  نوشت بابام میگهبریم تهران ازمایش  را بد ...

والا نمیدونم 

عزیزم اینجا همه به فکرتن برات دعا میکنن

تحمل کن خواهر

یه جا خوندم خدا از درد های ما بزرگ تر است

مطمئن باش روزای خوبی در پیشن 

به خدا تاپیک نمیزنیم برات چون خودت گفتی نزنین 

بازم میگم خیلیا دوست دارن و به یادتن🌹

اون تاپیک مرگ و میر خوندم منم 

ولی نا امید نباش 

خیلی از این بیمارا خوب میشن 

خیلیا کنترلش میکنن 

عزیزم هر تاپیکی رو نخون

تو این سایت خانومی هست که سرطان داشته جدا شده از همسرش ولی الان خوبه خالش و بیماری تموم شده