2777
2789
عنوان

حس نکردن حرکت جنین

237 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من هفته 26بارداری ام جنینم ددختر و نوع جفت قدامی هست لگد رو حس میکنم اما حرکت هنوز حس نمیکنم همه جا خوندم الان جنین مدام حرکت میکنه و می فهمی ولی من حس نمیکنم خیلی میترسم آیا مشکلی هست ؟

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

شکلات بخورید  به پهلو بخوابید  اکه حس نکردید برید سونو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکلات بخورید  به پهلو بخوابید  اکه حس نکردید برید سونو

من کلا حرکت حس نمیکنم فقط لگد چیز شیرین میخورم به پهلو هم دراز می کشم فقط لگد میزنه اما حرکت رو حس نمیکنم به نظرتان بازم خطر ناک هست ؟

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
چی شد نی نی خوبه

نمیدونم منم همین سوال دارم آیا حس نکردن حرکت جنین خطر ناک هست در حالی که لگد زدن رو حس میکنم ؟

نه بابا همون لگدکافیه نشون میده جنین سالمه تشخیص حرکات سخته

ممنون 

من کلا حرکت حس نمیکنم فقط لگد چیز شیرین میخورم به پهلو هم دراز می کشم فقط لگد میزنه اما حرکت رو حس ن ...

گلم همون لگد کافیه چون بچه هرچقدر رشد کنه حرکتش کمتر 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من کلا حرکت حس نمیکنم فقط لگد چیز شیرین میخورم به پهلو هم دراز می کشم فقط لگد میزنه اما حرکت رو حس ن ...

منم 24 هفتمه رفتم بهداشت گفت زوده هنوز حرکتش بفهمی فقط لگد هاش میفهمی منم فقط لگد هاش میفهمم جفتم قدامیه

منم 24 هفتمه رفتم بهداشت گفت زوده هنوز حرکتش بفهمی فقط لگد هاش میفهمی منم فقط لگد هاش میفهمم جفتم قد ...

ممنون خیالم راحت کردید انشالله فرزند شما هم سالم به دنیا بیاد