2777
2789
عنوان

لبخند😉

69 بازدید | 7 پست

مش تقی تو بیمارستان بستری بود

۱۵ نفر از اهالی محل خواستن برن عیادتش

یه مینی بوس دربست گرفتن با راننده توافق کردن که نفری ۵ تومن بدن

راننده گفت یک نفر دیگه هم بیارید که صندلیها تکمیل بشن

بهش گفتن نه دیگه کسی نیست فقط ماییم

خواستن حرکت کنند

که یکی از دور بدو اومد طرف مینی بوس

راننده گفت آها یک نفر هم جور شد

بهش گفتن برو ولش کن این مش رجب نحسه اگه بامون بیاد حتما نحسیش مارو میگیره و یک اتفاقی میفته

راننده گفت نه من به این خرافات اعتقاد ندارم . مهم کرایه صندلیهاست که تکمیل بشن و ۵ تومن بیشتر گیرم بیاد

خلاصه راننده وایساد ، مش رجب رسید ، در مینی بوس رو باز کرد

گفت پیاده شید مش تقی مرخص شده نمیخاد برید بیمارستان 😂😂

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عالی بود لنتی😂😂😂😂👏👏👏💝🎉🎉🎉🎉

😅مخلصیم

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود😂❤

😊🙌

😂😂😂😂😂😂دمت گرم 😂

😘😆