2789
عنوان

چروک پوست

206 بازدید | 14 پست

من ۳۲سالم هست پیشانیم خیلی کمرنگ یه خط کوچک داره چروک میشه خیلی ناراحتم آیا میتونم رفعش کنم یا جلوگیری کنم که بیشترنشه درضمن من اصلا آب نمیخورم ولی چای زیادمیخورم آب شاید سه روزی یه لیوان بخورم پوست پام وبازوهام هم خشکه حالت پوستپوست مرغی شده سرسیاه هست اگه ممکنه راه درمان بگید

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو پیشانی منم یه خط کمرنگ کوچولو داشت،بوتاکس زدم رفع شد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
میگم ای بوتاکس بعد ک اثرش بره بدتر از قبل نمیشه

نه،من دی پارسال زدم،قبل بارداری،هنوز یه کم از اثراتش مونده،اونجاهایی که رفته مثل قبلش شده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خاستم خط اخممو برنم اما سنم کمه میترسم

منم فقط رو پیشانی و خط اخم زدم،قبلا عادتم شده بود موقع صحبت اخم میکردم یا ابروهامو حرکت میدادم،بوتاکس زدم این عادتو ترک کردم😊

آب بخور زیاد صو تت‌ جوان میشه 

وای باید امتحانش کنم ولی وقتی یه لیوان آب میخورم خیییلیی دستشویی میرم اشکال نداره خطرناک نیست

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
ممنونم گلم چ مارک ژلی زدی ؟

دیسپورت بود عزیزم،هزینه ش هم پارسال ۵۰۰ شد

حل شدنش حتما حل میشه. ولی باید پیگیر باشی. اولش روتین روزانه ی درست مربوط به پوست مثل فیس واش، مرطوب کننده و ضدآفتاب داشته باش. دو از آبرسان و سرم ویتامین سی استفاده کنی که معرکه است. حالا سوالی هست در خدمتم