2777
2789
عنوان

کات و ازدواج

261 بازدید | 29 پست

خانما من چندسال با یه آقایی دوست بودم خیلی همو دوست داشتیم

چندبار هم خاستگاری اومد ولی متاسفانه به دلایلی قسمت نشد

جدیدا من یه خاستگار خوب دارم و با دوستم قهر بودیم منم جواب مثبت به خاستگارم دادم ولی به آقایی که چندسال دوست بودیم هنوز اطلاع ندادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر باهاش در ارتباطی هنوز بهتره بگی من دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم و خداحافظی کنی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

وقتی نشد ازدواج کنین باید کات میکردی 

اینکه با یکی تو رابطه باشی و همزمان به ازدواج فکر کنی و ازدواج کنی خیلی کار چندش و کثیفیه واقعا متاسفم برات که با زندگی و احساس یکی دیگه بازی میکنی اخر عاقبت خوبی نخواهی داشت

وقتی،قهره یعنی،ب نبودنت عادت داره . دوست داشتن و عشقی در کار نبوده اگر هم بوده وابستگی بوده ک الان قهره و تونسته نبودنت رو تحمل کنه . پس برای خودت ارزش قایل باش و زندگی تو بساز 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
وقتی نشد ازدواج کنین باید کات میکردی  اینکه با یکی تو رابطه باشی و همزمان به ازدواج فکر کنی و ...

قضاوت نکن

من خیلی منتظرش موندم و خیلی تلاش کردم متاسفانه نشد

و الان هم چون میدونم ناراحت میشه بهش چیزی نگفتم

قضاوت نکن من خیلی منتظرش موندم و خیلی تلاش کردم متاسفانه نشد و الان هم چون میدونم ناراحت میشه بهش ...

بهرحال باید زودتر تکلیف اونو روشن میکردی بعد ازدواج میکردی

قهر و آشتی و دعوا و بگومگو تو همه رابطه ها هست بازم میگم کارت خیلی زشت بوده یجا جوابشو میبینی البته اگه تا اون موقع اون اقا ابروتو نبره

یه وقت از سر لجبازی و خشم و قهر با کسی ازدواج نکنیا عزیزم

امیدوارم اشتباه منو نکنی

برای شما و اون آقایی که دوسش داشتی و آقای خواستگار آرزوی خوشبختی میکنم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه