2777
2789
عنوان

کمیته امداد

192 بازدید | 7 پست

دوستان کسی که تحت پوشش کمیته امداد باشه یک خانوم بی سرپرست بهش حقوقی میده کمیته امداد؟اخه خاله من از شوهرش جدا شده و یک دختر بزرگ هم داره تحت پوششن اما هیچی بهشون نمیدن من تعجب کردم خالم میگه چون من هنوز میتونم کار کنم گفتن مستمری فقط به افراد پیر میدن کسی و می شناسید ک اینطوری باشه اصلا کمیته هیچی بهشون نمیده چه فایده که تحت پوششن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونه وام بگیره ازاونجا یه کسب وکار داره بندازه مثلا اگه خیاطی بلده کارگاه کوچیک خیاطی بزنه یا پرورش قارچ ویا خیلی کارای دیگه اونجا بره صحبت کنه اونا مرحله مرحله کارو میبینن وهروقت کسب درامد کرد پولشونو کم کم پس میده

خاله من شوهرش فوت شده رفت تحت پوشش حقوق کمی میگیره بیمه هم فک کنم دارن.یارانشون اگراشتباه نکنم بیشتراز45تومنه فک کنم نفری نود باشه.البته پسر کوچیک داره بقیه بچه هاش ازدواج کردن

بی عشق هرنماز که خواندم گناه بود....