2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه علاقه داشته باشی سخت نیست تو ۹ماه کل خیاطی رو میتونی تا سطح حرفه ای با مدرک فنی و حرفه ایی یاد بگیری و هرچی دلت میخواد بدوزی. آشناهامون دوتاشون خیاطن و از همین راه یاد گرفتن. اگر در سطح حرفه ایی نمیخوای و فقط میخوای برای خودت لباسهای ساده و شلوار و دامن بدوزی یک دوره توی فنی و حرفه ایی داره که اسم دقیقشو نمیدونم باید بری از فنی حرفه ایی محلتون درموردش بپرسی اونا بیشتر میدونن

کاشکی به مدیر موسسه میگفتی یعنی الان از خیاطی چیزی بلد نیستی؟؟

خودش مدیر بود مربی هم بود

اون موقعی که من رفتم کلاسش تنها آموزشگاه شهرمون بود اونوقتا چون رقیب نداشت اصلا تلاش نمیکرد کارشو خوب انجام بده 

الان یاد گرفتم از کانال و پبجای مختلف

خودش مدیر بود مربی هم بود اون موقعی که من رفتم کلاسش تنها آموزشگاه شهرمون بود اونوقتا چون رقیب نداش ...

انقدر بدم میاد پول میگیرن یاد نمیدن 

به این کارشون میگن مفتی خوردی و دزدی

در سطح معمولی که برای خودم بدوزم میخوام ممنون از راهنماییتون😊

فقط اشتباه خواهر من رو نکن گول نخور. قبل اینکه بره فنی حرفه ایی این خیاطای کلک هی میگفتن بیا بدون الگو بهت یاد میدیم راحتره. کلی هزینه کرد وقت گزاشت ولی نتونست چیز درست حسابی بدوزه. حتما خیاطی با الگو بخواه. حتی همون چند قلم که میخوای بدوزی. و بنظر من اگه عجله داری و هزبنشم و کار با چرخ بلدی کلا نرو آموزشگاه. اینترنتی الگوی کاغذی مانتو. لباس. دامن.‌شلوار. لباس بچه و نوزاد همش موجوده در سایزبندی مختلف. اماده و راحت‌ و استاندارد.بزارش رو پارچه و برش بده و بدوز !! 

در سطح معمولی که برای خودم بدوزم میخوام ممنون از راهنماییتون😊

خیاطی میخوای یاد بگیری.. خواستی بگو یه لینک بدمت توی ایتاست کانالش... عالیه من زیر صفر بودم حالایکی لباس دوختم...مربیش عالیه برای رضای خدا رایگان گذاشته

اااا میشه لطفا به منم بفرستید😊

باسلام خدمت بانوان ایران زمین
بشتابید
در راستای ظهور امام زمان
کمک به اقتصاد خانواده
وطبق فرمایش امام خامنه ای
که می فرمایند ما باید در هر رشته ای قوی شویم

ما در توانمون بود در رشته خیاطی فعالیت کنیم 🧥👙👗👔👖👕👚👘🧢👒🧤👛🎒
خوش حال می شویم در خدمتتون باشیم و خدمت گذار تون باشیم
🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕
با هشتک مهر مهدوی شروع می کنیم

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
باشد که امام زمان قبول بفرمایند وتمام بانوان ایران هم همراهی کنند تا قدرتمند شویم ✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️📐🖍📙🛍
آموزش کاملا رایگان است
👇👇👇👇👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/2687959074C7d7bc410cc