2777
2789

خوبش این بود که شوهرم واسم چهار تا النگو طلا خریده بود 😍☺️🥰 

بدش این بود که واسه مامانشم خریده بود  اونم چییییی    یه سرویس طلاااااااااا 😳😳🙁🙁🤨😭😭😭😭😭

نمیدونم تعبیرش چیه 😭 چرا واسه مامانش بیشتر خریده بوووووددد😭😭😭 خیلی ذهنم درگیر شده 🙁😐

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حاضرم برا من بخره برا اونم بخره چون میدونم نمیخره میگما 🤭

😂

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

😐😐خو چرا همش برا خودت میخوای مگ مامانش چ کرده بات

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

[QUOTE=172988665]دیشب خواب دیدم ۱۵ هم میخواستم زایمان کنم .حامله هم نیستم[/QU😂 اخی

😐😐خو چرا همش برا خودت میخوای مگ مامانش چ کرده بات

خب چرا واسه مامانش بیشتر بخره 😭😭

چهار تا النگو فک کنم چهار تا دختر باشه که بندازه تو شکمت

یا خدا خدا نکنه 😂😭😭😭

منم هفته پیش خواب یدم شوهرم النگوخریره برام به چه خوشگلی بعد رفتم یه جایی وقتی اومدم دیدم النگوهام ش ...

الهی 😥

خب چرا واسه مامانش بیشتر بخره 😭😭

😐😭😭

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

تا جایی که میدونم طلا یعنی عزت و احترام. مادرشوهر بزرگ‌تره دیگه، عزت و احترامشم بیشتر 🌺💚🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!