2777
2789
عزیزم برای درمان آلرژی تنفسی برید پیش دکتر ایمونولوژی اونا بهتر راهنمای تون میکنن. دکتر شهرام سیدی ...

عزیزم     رفتم   ولی آدم تا وقتی خوبه که یه چیزایی رو کنار بذاره 

کلافه کننده است  من یه عطر نمیتونم بزنم 

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم     رفتم   ولی آدم تا وقتی خوبه که یه چیزایی رو کنار بذاره  کلافه کننده ا ...

دقیقا همینطوره ولی خب اگر یک مدتی رعایت کنید بعد از چند وقت خود به خود حساسیت تون کم میشه به مرور زمان 

دقیقا همینطوره ولی خب اگر یک مدتی رعایت کنید بعد از چند وقت خود به خود حساسیت تون کم میشه به مرور زم ...

مطمعنید؟

از کجا می دونید؟ 

واقعا خیلی سخته  

تجربه کردید؟

مطمعنید؟ از کجا می دونید؟  واقعا خیلی سخته   تجربه کردید؟

عزیزم آلرژی تنفسی و کلا حساسیت ها تو بدن هرکسی یجوره اینجور که من اطلاع دارم اینطوریه. چون حساسیتها کلا یجور مقاومت بدنه در مقابل چیزایی که بد نیستن . که به مرور زمان این حساسیت تو بعضیا خیلی کم میشه. چرا از یک متخصص مشاوره نمیگیرد؟ هزینه های زیادی نمیگیرن آنلاین برید تو سایت ی ثبت نام ساده انجام بدین شرایتونو میپرسن بهتون دقیق با توجه به حساستهاتون میگن چیکار کنین

عزیزم آلرژی تنفسی و کلا حساسیت ها تو بدن هرکسی یجوره اینجور که من اطلاع دارم اینطوریه. چون حساسیتها ...

ممنون عزیزم 

راستش  تحت نظر فوق تخصص آلرژی هستم 

ولی دیگه خسته شدم    یه بو بهم میخوره یا یه چیز بودار میخورم بینیم گلوم میگیره 

دکتر هم میگه تو طولانی مدت درمان میشه و فقط دوری از تحریک کننده ها          کلافه کننده است 

خیلی سوال کردم 

ممنون وقت گذاشتید 

اومدم اینجا   بگم که مشکل من از دستگاه گوارشم بود نه دستگاه تنفس  و حدود سه سال فوق تخصص ...

سلام عزیزم خوب هستید.علایم شما چطور بود تنگی نفس و گرفتگی بینی بدون ابریزش داشتید؟ منم اینجوریم.حس میکنم مال منم از معدنه‌.شما دکترتون کی بود و چه دارویی مصرف کردید خوب شدید.لطفا کمک کنید..من خیلی دکتر رفتم و درگیرم هر کدوم یه چیزی میگن.

سلام عزیزم خوب هستید.علایم شما چطور بود تنگی نفس و گرفتگی بینی بدون ابریزش داشتید؟ منم اینجوریم.حس م ...

سلام  من هلیکوباکتر داشتم که باعث ورم معده افزایش ترشح اسید  معده   و  التهاب گلو مری  شده بود

التهاب گلو  اختلال تو تنفس ایجاد میکرد و با بیماری تنفسی اشتباه گرفته میشد 

احساس میکردم بینیم گرفتگی داره     آبریزش عطسه نداشتم 

من رشت هستم و  کلینیک گوارش گیلان رفتم 

داروهای هلیکوباکتر تجویز شد برام