2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم خیلی گربه دوست دارم مخصوصا گربه ی پرشین ولی مامانم میگه ریزش مو زیاد داره نمیزاره بگیرم😓

اره منم نمیذارن بگیرم ،🤦‍♀️ی بار ولی میخوام‌ناز کنم ارضا شم🤣🤣👍🤧

دیگه ب غیر لز بیرون جایی گربه گیرم نمیاد  ،کجا گربه تمیز پیدا کنم 😍😍😍؟ تازه دستم بهشون نمیر ...

عزیزم بیرونی ها ک دستی نیستن

بخوای نازکنی چنگ میزنن فرار میکنن

داخل سطل اشغال میرنا چجوری دلت میار دست بزنی بهش

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

عزیزم بیرونی ها ک دستی نیستن بخوای نازکنی چنگ میزنن فرار میکنن داخل سطل اشغال میرنا چجوری دلت میار ...

فک کنم یه چیزی گفتم کلا هوس نوازش گربه از سرت پرید😂

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

عزیزم بیرونی ها ک دستی نیستن بخوای نازکنی چنگ میزنن فرار میکنن داخل سطل اشغال میرنا چجوری دلت میار ...

ن هیچ وقت دست نزدم ب گربه ها 🤕😵 کجا گربه تمیز پیدا کنم برای ۵ دقه نازش کنم؟ از کجامیخرن؟

ن هیچ وقت دست نزدم ب گربه ها 🤕😵 کجا گربه تمیز پیدا کنم برای ۵ دقه نازش کنم؟ از کجامیخرن؟

اطلاعی ندارم گلم

من یه دوستی دارم دو تا گربه پرشین خیلی خوشگل داره طوسین بعد اصلا یه چیزی من هر بار دلم میخواد میرم خونشون سه ساعت هر دوشونو میچلونم 😂😂

من یه دوستی دارم دو تا گربه پرشین خیلی خوشگل داره طوسین بعد اصلا یه چیزی من هر بار دلم میخواد میرم خ ...

خوش بحالت۰😍من ی دوست دارم تا اون موقعی ک همسایشون بودیم جوجه داشتن بعد ک ما خونه عدض کردیم حالا گربه خریده هی عکس میفرسته دلم اب کرده😍😍❤