2777
2789
میگی درسته این کار؟!  یحرفاییش خییییلی ب دلم اومد😔 کنارم دراز کشیده سرشم کرده زیر پتو...&nbs ...

ببین عزیزم شما بالاخره آشتی میکنید شما باید جوری رفتار کنید که همسرتون ازتون معذرت خواهی کنه شما بی حرف فقط بغلش کن و بخواب همسرتون همون لحظه پشیمون میشه و برای آشتی پیش قدم میشه

ببین عزیزم شما بالاخره آشتی میکنید شما باید جوری رفتار کنید که همسرتون ازتون معذرت خواهی کنه شما بی ...

یعنی نخ بده برای آشتی کردن الآنم اگه حرف زد جواب نده بزار بفهمه ناراختی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین عزیزم شما بالاخره آشتی میکنید شما باید جوری رفتار کنید که همسرتون ازتون معذرت خواهی کنه شما بی ...

باشه عزیزم... 

ب حرفت میکنم... 

چون واقعا حالم بده و دارم پر پر میزنم براش... ازینطرفم دلگیرم... 

الان رو شونه ی دیگه شد... 

پشتش شد بمن... 

چیکا کنم؟ 😅

اینم بگم خیلی یمن وابسته س خیییلی یی. 

ینی واقعا همه ی زندگیشم... 

ولی این بحثا فقط حالمونو خراب میکنه لعنتی😔

یعنی نخ بده برای آشتی کردن الآنم اگه حرف زد جواب نده بزار بفهمه ناراختی

اکی باشه... 

چقد خوبه ک راهنمایی میکنی... 

خدا خیرت بده😇

فقط بگو پشتش بمنه چ کنم؟ 

باشه عزیزم...  ب حرفت میکنم...  چون واقعا حالم بده و دارم پر پر میزنم براش... ازینطرفم د ...

همین دیگ هزار وابستگی از بین بره اصلا نباید بدون تو خوابش ببره اگه ازش جدا بخوابی براش عادت میشه

اکی باشه...  چقد خوبه ک راهنمایی میکنی...  خدا خیرت بده😇 فقط بگو پشتش بمنه چ کنم؟  ...

خیلیم خوب از پشت بغلش کن بگو با اینک دلمو شکستی ولی بدون تو نمیتونم بخوابم همین هرچیز هم گفت دیگ جوابشو نده