amksar مدیر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 عنوان میشه بیایین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 47 پست الان بحث بدی کردیم با همسرم... حرفهایی ک نباید زده میشد شد... حالم خیلی بده.... چیکا کنم؟ 1399/10/27 | 03:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sayedard عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 حالا که احساس میکنم شکسته😔 عیب نداره خوب شده دیگه چند روز دیگه این دعواتون یادتم نمی یاد فقط نصف شبی چرا دعوا کردین 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 عیب نداره خوب شده دیگه چند روز دیگه این دعواتون یادتم نمی یاد فقط نصف شبی چرا دعوا کردین سر یک موضوع الکی... خیلی خوبو خوش بودیم... دعوا نکردیم... قصدمون حرف زدن بود.. کشید ب بحث... نمیدونم فکر میکنم حرف همو نمیتونیم متوجه بشیم... دفه اول نیست ک بخاطر یک موضوع الکی الکی بحث شده... خسته شدم... خیلی هم دوسداریم همو😔
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 ناراحت نباش عزیزم خیلی پیش میاد تو باید سیاست داشته باشی جوری رفتار کنی که همسرت دلش نیاد کوچیک ترین ... آره میدونم یاد ندارم😔من اگه یاد میداشتم شوهر م ازون مردای بد قلق نیست... میدونم ک یاد ندارم...
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 عیب نداره خوب شده دیگه چند روز دیگه این دعواتون یادتم نمی یاد فقط نصف شبی چرا دعوا کردین رفت تو پذیرایی عصبانی بود صداشو برد بالا... بهش گفتم آروم تر صدات میره بالا میشنون.. حرفای بدتر زد😔5ماهه اومدیم خونه بابام...
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 منم همسرتون نمیشناسم مهربونه یا بداخلاق؟! خیییییلی مهربونه خیییلی
sayedard عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 سر یک موضوع الکی... خیلی خوبو خوش بودیم... دعوا نکردیم... قصدمون حرف زدن بود..& ... ببین باید بدونی بایه مرد چجوری حرف بزنی مثل همه کارا ی دیگه باید بلد باشی یا اگربلد نیستی برو یاد بگیرمی بینی که بهتر می شه رابطتون 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
222khorshid عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 664 خیییییلی مهربونه خیییلی خوب همین الان برو بی حرف بغلش کن و بخواب اینجوری احساس پشیمانی میکنه و عذر خواهی میکنه
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 ببین باید بدونی بایه مرد چجوری حرف بزنی مثل همه کارا ی دیگه باید بلد باشی یا اگربلد نیستی برو یاد بگ ... مشاوره خوب سراغ ندارین؟ توی مشهد. اینم بگم خیلی خیلی همو میخاییم و اصلا نمیتونیم بدون هم باشیم... ولی متاسفانه از روی یاد نداشتن یسری حرفا پیش میاد ک نباید بیاد....
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 خوب همین الان برو بی حرف بغلش کن و بخواب اینجوری احساس پشیمانی میکنه و عذر خواهی میکنه الان اومدم تو تخت من نشستم اون دراز کشیده.... تو پذیرایی بود...
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 خوب همین الان برو بی حرف بغلش کن و بخواب اینجوری احساس پشیمانی میکنه و عذر خواهی میکنه الان شوهرم اومد تو اتاق... من توی تخت نشستم اون دراز اومد دراز کشید... چیکاکنم؟! پیام قبلی اشتباه نوشته شده.
222khorshid عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 664 [QUOTE=172961246]الان شوهرم اومد تو اتاق... من توی تخت نشستم اون دراز اومد دراز کشید... چیکاکنم؟ ...[/QUOTE خیلی سریع برو پیشش و بغلش کن😜😜
amksar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 722 [QUOTE=172961246]الان شوهرم اومد تو اتاق... من توی تخت نشستم اون دراز اومد دراز کشید... ... میگی درسته این کار؟! یحرفاییش خییییلی ب دلم اومد😔کنارم دراز کشیده سرشم کرده زیر پتو...