2777
2789
عنوان

خواهرم سرطان تیروئید گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 48676 بازدید | 149 پست
خدا روشکر.این نی نی سایت تجربیات بقیه واقعا آرومم.کرد آدم از اسم بیماریه میترسیه.بعد که میفهمی یکی ب ...

اره عزیزم اصلا نگران نباشید

تازه دوستم زمانی ک ۲۰ سالش بود و باردار بود

فهمید این بیماری رو داره

تا زایمان صبر کرد و بعدش جراحی کرد خداروشکر الان خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتاشون آرهیکی نههمه شونم خوبن

شکر خدا.اونکه شما بدنیا نیومده بودید ید گرفته؟ چندسالتونه😉 فعلا کسی که ید گرفته پیداکردم ۱۱ سال بوده.ینفرم مادرشوهرشو گفته بود ولی نگفته بود ید گرفته یا نه.۴۰ سال پیش بوده

اره عزیزم اصلا نگران نباشید تازه دوستم زمانی ک ۲۰ سالش بود و باردار بود فهمید این بیماری رو دارهتا ز ...

دوستت ید هم گرفت؟ چندساله از عملش میگذره.؟خدا خیرت بده جواب میدی.چون من ۳۲ سالم.قصد دارم مادر بشم.

بلهمیدونممن یکیش شکلش بده دکترگفت بایدنمونه برداری انجام بدی

ب امید خدا که چیزی نباشه.من تا الان ک این مشکل ایجاد شد برام.خیلی تجربیات نی نی سایتها رو خوندم.اصلی ترین درمان عمل جراحیه.و با ید درمانی تکمیل میشه درمان

خب چرا با ید درمانی مشکل داری؟اوکیه ک

بچه کوچیک دارم.۲ روز بیمارستان قرنطینه داره.بعدش ۱۰ روز قرنطینه تو خونه باید بود. میدونی از وقتی ب این مشکل خوردم آدم یجای بدنش درد میگیره میترسه.فکرش ب هزار جا میره.

فقط تجربیات نی نی سایتها آرومم کرده.که بعد ید درمانی الان بالای ده ساله که مشکلی براشون ایجاد نشده