2777
2789
عنوان

ماشینم شنود میشه

4769 بازدید | 29 پست

سلام دوستان داستان رو کامل میگم شما بهم هم فکری بدید.... 

چند ماه پیش شوهرم یه تبلغ توی اینستا نشونم داد گفت نگاه کن ماشین ها رو رد یاب زدن اگر دزد برد مشخص میشه کجا برده منم از اونجا که یه پراید دارم و همه سرمایه ام هستش و از دزد خیلی میترسم فوری بهش گفتم که خیلی خوبه بخر نصب کنیم رو ماشین اونم خرید و یک ماه پیش نصب کردیم همه چیز آکی بود تا دیروز که دیدم تو اینستا که ایم مدل دستگاه ردیاب میکروفون داره و داخل کابین ماشین رو شنود میکنه زنگ زدم دیدم که بله شنود میکنه اونم چه شنودی واضحه واضح.. خیلی ناراحتم میدونم شوهرم 100در 100 میدونه که شنود داره چون بهش شماره خودش رو داده... اصلا از وقتی فهمیدم حال خودم نیستم حالم ازش بهم میخوره یعنی منو تا حالا شنود کرده... نمیدونم چیکار کنم..... یعنی دیگه جرات ندارم تو ماشین خودمم حرف بزنم.... اگر میدونستم که میکروفون داره ترجیح میدادم ماشین رو بدزدن تا شنود بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ب رو شوهرت نیار اگ حرف اشتباهی باکسی زدی زود جمعش کن ی جوری حرف بزن ک یعنی پشیمونی اعتمادشو جلب کن

اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄
کارشوهرت ک صددرصد علط بوده اما مگه خطایی سرزده ازت؟🤔

نه. تا حالا ندیدم از این کارا بکنه حتی یه بار دیدم خواهرش بهش گفته بود که یه دستگاه شنود برام پیدا کن بهش گفته بود من بلد نیستم تو هم دمبال اینکارا نرو. تعجب می‌کنم ازش که چرا خودش اینکار رو کرده در صورتی که میتونست میکروفون رو نصب نکنه 

برو سیمکارتی که ردیاب رو باهاش فعالسازی کردی رو غیر فعال کن و بجاش سیم کارت خودت رو بذار

سیم کارت مال خودمه خودم احمقم رفتم خریدم برای ردیاب.. حالا اگر حرف بزنم میگه من که نگفتم خودت گفتی بخر