دختره قبلا با یه پسر بوده دو بار پسره تو رابطه مچشو گرفته و دیده با پسرای دیگه حرف میزنه حالا رل بودن یا دوست اجتماعی نمیدونم به خاطر همین پسره ازش جدا شده بعد الان دختره با یه پسر دیگه نامزد کرده به هر بهانه ای مثل درس و .... پیام میده به پسر قبلیه😑 پسره هم جوابشو میده😐 به نظرتون فاز اینا چیه؟ اگه نمیخواستش چرا ول کن نیست اگه میخواست چرا ازدواج کرد؟؟؟!!! پسره چرا وقتی میدونه دختره نامزد کرده جواب پیاماشو میده؟!
باهاش بودم این دختری که گفتم اومد رابطمو بهم زد و نفر سوم شد از من جدا شد پسره رفت با این آخرشم دختر ...
اشتباه کردی ، اون هم ٧ ماه دنبال جواب مثبت من بود و اواخر خودم هم داشتم وابسته میشدم اما رد کردم از پست هاو عکسایی که میذاشت کاملا مشخص بود که هنوز اون دختر رو دوست داره. من خودم آخرین بار که پیام دادم و خواستم پیام نده مگر اینکه رسمی بیاد جلو ، خیلی اذیت شدم با وجود اینکه اصلا هیچی بین ما نبود، حالا الان حالت خوبه ؟! یا هنوز هم داری اذیت میشی؟!
اشتباه کردی ، اون هم ٧ ماه دنبال جواب مثبت من بود و اواخر خودم هم داشتم وابسته میشدم اما رد کردم از ...
کار خوبی کردی منم از اون جریان به بعد تصمیم گرفتم مثل تو رفتار کنم و هر کی اومد بگم رابطه نمیخوام فقط خواستگاری .......آره خداروشکر الان خوبم تقریبا ۳ سال از اون ماجرا میگذره ولی تنها مشکلم اینه که بی اعتماد شدم نسبت به همه ی پسرا