به دخترم که ۵ ماهشه از صبح تا شب بغلمه حتی سرویس بهداشتی هم نمیتونم برم. اگه یه لحظه بفهمم مریضه میمیرم زنده میشم شبا تو خواب بیدار میشه گریه میکنه میگیرم بغلم راه میرمیا میزارمرو پام.عاشقشم.شبا خواب ندارم مادرم میگه بده من یه شب برات نگه میدارم راحت بخواب ولی نمیتونم میگم طاقت دوری ندارم .بخدا باورتون میشه طاقت یه لحظه دوری ندارم .شبا تا ساعت ۴ صبح بیداره روزا تا ۱۱ ظهر بزور میخوابه .ولی وسطاش زیاد بیدار میشه .به نظر شما بزرگتر شد میتونم کمی ازش دور باشم.؟
میذاریشو فرار میکنی میگی تورو خدا یه ساعت بگیرینش من نفس بکشم.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
طبیعیه عزیزم.عشق کن با این سناش دیگه ب این سن برنمیگرده.منم خیلی کیف کردم با بچم.همه میگفتن بغلش نکن بغلی میشه میگفتم خب بشه منم عشق میکنم بغلش میکنم.
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
معلومه که نانازه نه حرف میزنه نه بهونه الکی میگیره نه خرابکاری میکنه نه هرچی بگی لجبازی کنه. بچه پنج. ماهه بی دندون که فقط میخنده و تا بندازیش زیر سینه بخوابه عشقه. دو سال دیگه بیا ببینمت وقتی راه افتاد زبون باز کرد بهونه گرفت حیغ زد پاشو کوبید زمین
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
پسر من سه سالشه بغلش میکنم فشارش میدم یه نصف روز پیشم نبود پیش ابجیم بود با پسرش بازی میکرد مینشستم لباساشو بو میکردم شوهرمو مجبور کردم بره زود بیارش طاقت دوریشو ندارم ابدا
خیلی هم خوبه منم مثله شما بودم حتی شبا میخواستم به یه طرف دیگه بگردم با خودم اونم جا به جا میکردم تو بغلم اصلا هم پشیمون نیستم چون نهایت استفاده رو بردم 😋 دیگه از 4 سالگی به بعد خود به خود بهتر میشه