2777
2789
عنوان

کفش کتونی تنگ

412 بازدید | 7 پست

بچه ها خرید اینترنتی کردم ب جا سایز ۳۹کفش سایز ۳۸فرستادع برام ،هرچیم پیام میدم جوابگو نیست میگه جا باز می‌کنه :| تو کتشم مرجوعی نمیره

خیلی تنگه برام پاهام اذیت میشه چیکار کنم ؟!!!!

بذار دیوار بفروش

کفش تنگ مایه عذابه نمیتونی بپوشیش که

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفروش به یکی از دوستات یا فامیلا.نپوش اذیتت می‌کنه.منم یبار اینطوری شد برام یبار پوشیدم پاهامو زد انداختم بیرون حیف پولم شد

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍

توش کفی داره ؟ کفی هاشو درار ببین چطور میشه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
خیلی خوشگله دام نمیاد بفروشم🥺🥺🥺

ولی اگر تو ۳۸ خواستی و اونا اشتباه ۳۹ ثبت کردن باید جوابگو باشن من خودم تجربه خرید آنلاین دارم  به تازگی اسلیپر(صندل) گرفتم اوکی بود حالا یا موجودی نداشتند و خواستند مشتری از دست ندند یا حین بسته بندی اشتباه شده در هرصورت مسئولیت با اون هاست صبور باش احتمالا جوابت رو میدن