2777
2789
عنوان

دلم گرفته

245 بازدید | 16 پست

بچها نمیدونم چمه 

غمگینم،حس میکنم هیچکی درکم نمیکنه ،حس میکنم نمیتونم با بقیه زیاد ارتباط برقرار کنم و همینطور حس میکنم همه ازم بدشون میاد☹️

همه امیدم اینه ک ب خاطر سنم باشه ولی واقعا نمیدونم اگ با بالاتر رفتن سنم این احساساتم تغییر نکنه چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو دوست داشته باش . اونوقت دلت نمیخواد با این افکار روح و جسم و زیبایی خودتو خراب کتی 

اعتماد بنفست رو با ورزش و مطالعه و هنر بالا ببر 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
۱۶سالمه

بخاطرسنته خیلیاتواین سن حساس میشن خودت سرگرم کن کلاس برودرسته تواین کروناکلاس هابیشترآنلاینه ولی خودت سرگرم کارهنری کن به خودت انگیزه بده چیزی نیست انشاالله درست میشه شماقطعامیتونین

خودتو دوست داشته باش . اونوقت دلت نمیخواد با این افکار روح و جسم و زیبایی خودتو خراب کتی  اعتم ...

آخه حس میکنم بالا بردن اعتماد ب نفس خیلی سخته 

خودمم خیلی امتحان میکنم ولی نمیشه

آخه حس میکنم بالا بردن اعتماد ب نفس خیلی سخته  خودمم خیلی امتحان میکنم ولی نمیشه

چ کارایی انجام دادی و نشده 

مشاور میتونه کمک کنه . 1480 مشاور رایگان تلفنی هست 

ورزش خیلی موثره 

مطالعه اطلاعات عمومی خیلی موثره 

باید احساس مفید بودن کتی و اگر مقدوره بیشتر به خودت برس

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
خدا کنه ب خاطر سنم باشه

حساس نباش به خودت کمک کن چیزی نیست یک کم روحت خسته هست ب خودت فرصت بده یک کارک خیلی علاقه داری یادبگیروخودت سرگرم کن انقدرنگونمیشه من حالم بده ونمیتونم قطعاخدااین توانایی تووجودهمه گذاشته شماهم بی نصیب نیستیدوقطعامیتونید

چ کارایی انجام دادی و نشده  مشاور میتونه کمک کنه . 1480 مشاور رایگان تلفنی هست  ورزش خیل ...

اتفاقا خیلی ب خودم میرسم ۲۴ساعته جلو آینم ظاهرمو خیلی دوست دارم ولی حس میکنم شخصیتم خیلی چرته براهمین کسی دوسم نداره

اتفاقا خیلی ب خودم میرسم ۲۴ساعته جلو آینم ظاهرمو خیلی دوست دارم ولی حس میکنم شخصیتم خیلی چرته براهمی ...

نه عزیزم 

خیلی هم دوست داشتنی هستی 

بنظر میاد ساده و احساساتی و حساس باشی   نه؟؟