2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم انفالوم کرده😁

543 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من با خواهرشوهرام بخاطراینکه خیلی خشکن وفقط میخان خودشونو تحویل بگیرن وبقیه روخردکنن خیلی میونه ندارم مخصوقا بعد دعوایی که بینمون افتاد وواقعا تقصیراونابود خلاصه الان مه پنج ماه از دعوا میگدره من یه پست گداشتم ازیه کتاب درنورد اصالت افراد بعد پیچ ما پیچ کاری ومال داداش خودشونه امروز دیدم کلا انفالوکرده منو بعد به همسرم میگم انگار ابحیت از پیچت خارج شده  میگه چی بگم والله بنظرتون منم بلاکش کنم ؟یا خودمو بزنم اون راه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن اون راه اهمیت نده 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

واکنش نده پیش خودش میگه چقد منو چک میکرده و حالا بهش فشار اومده ک بلاک کرده

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

بزن به اون راه

چون از اولم وجود نداشت😏

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
واکنش نده پیش خودش میگه چقد منو چک میکرده و حالا بهش فشار اومده ک بلاک کرده

ن چک نمیکردم تو گوشی همسرم دیدم پست حدید گداسته ولی برای این یکی پیچ نشون نداد نگا کرم دیدم کلا منوازپیچش انفالو کرده همم پیچ مارو

خدایا ملت هزارون مشکل دارن تو هم بخاطر فالو و انفالو تاپیک زدی و از نظرت مشکله.یا مارو دست انداختی ی ...

گلم تو که مشکلات بزرگ تری داری وقتتو اینحا تلف کن 

ن چک نمیکردم تو گوشی همسرم دیدم پست حدید گداسته ولی برای این یکی پیچ نشون نداد نگا کرم دیدم کلا منوا ...

اون اینو پیش خودش فکرمیکنه

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
اینقد بدم میاد اشناها انفالو میکنن😑😑

اخه ما بعد چن ماه باهم حرف زدیم حالا درسته زوریه ولی دیگه قهر اونحوری نیستیم تعجب میکنم چرا ناحرای اصالتو بخودش گرفته حرفو انداختم زمین برداشت😂😂