2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌wbc یکم بالاست که میتونه از عوارض بارداری باشه و یه عفونت جزیی  خیالت راحت دور از جونت سرطان ...

مرسی عزیزدلم

الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

ممنونم که وقت گذاشتی برام

خدا خیرت بده داشتم سکته میکردم 😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
میتونه به خاطر استرستون باشه یا بدنتون داره تطابق پیدا میکنه که انتی ژن های جنین رو به عنوان عامل خا ...

مرسی عزیزم 

یعنی گلبول سفید بالا ربطی به سرطان خون نداره؟

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
مرسی عزیزدلم الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده ممنونم که وقت گذاشتی برام خدا خیرت بده داشتم سکته م ...

دور از جون خواهش میکنم انشاالله همیشه سلامت باشی سایت بالا سر کوچولوت سال های سال

تا جایی سواد من قد میده تو سرطان تعداد گلبولا سفید کم میشن 

مرسی مهربونم..

ممنونم از راهنمایی هات گلم

الهی همیشه سلامت باشی❤

مرسی عزیزم  یعنی گلبول سفید بالا ربطی به سرطان خون نداره؟

چرا ولی خب تنها معنیش سرطان نیست تو بارداری هم معموله که بالا بره اینا تشخیص منه حالا تا نظر پزشک چی باشه شاید عفونت باشه ولی احتمال سرطان بودنش دور از جون خیلی کمه خییییلیییی

چرا ولی خب تنها معنیش سرطان نیست تو بارداری هم معموله که بالا بره اینا تشخیص منه حالا تا نظر پزشک چی ...

توکل بخدا 

مرسی گلم ❤