2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 39 پست
چقد بدخطه دکترت بالاییشو نمیتونم بخونم شرمنده

بله خیلی بدخطه

ممنونم گلم

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میشه بدونم مشکلتون چی بود که مراجعه کردید یه حدس برا ازمایشتون زدم میخوام ببینم درسته یا نه

دکتر غدد عزیزم

هفته ۱۲ بارداری بودم گفتن مشکوک به دیابت 

چیز خطرناکیه؟؟؟

میشه بهم بگین لطفا؟؟

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
دکتر غدد عزیزم هفته ۱۲ بارداری بودم گفتن مشکوک به دیابت  چیز خطرناکیه؟؟؟ میشه بهم بگین لطفا؟ ...

نه اوکیه احتمالا بالایی هم کراتین ادراره البته مطمئن نیستم چون خیلی بد خطه خیلی روتینه مشکلی نیست نگران نباش 

نه اوکیه احتمالا بالایی هم کراتین ادراره البته مطمئن نیستم چون خیلی بد خطه خیلی روتینه مشکلی نیست نگ ...

عزیزم انگار خط اول آخرش نوشته Cll درسته بنظر شما؟؟

یعنی سرطان خون؟؟؟😥😥😥

عزیزم انگار خط اول آخرش نوشته Cll درسته بنظر شما؟؟ یعنی سرطان خون؟؟؟😥😥😥

اره منم اول همین فکر‌ رو‌کردم ولی خب میگید بارداری میتونه cu هم باشه یا با این خط افتضاح پزشکتون cr 

اخه تست cllبا تیرویید نمیخونه بعدم مگه علایم سرطان داری دور از جون ؟ یه دیابت سادست خیلی ها مبتلا میشن 

اره منم اول همین فکر‌ رو‌کردم ولی خب میگید بارداری میتونه cu هم باشه یا با این خط افتضاح پزشکتون cr& ...

مرسی عزیزدلم

نمیدونم والا ...

دارم سکته میکنم

از روی جواب آزمایش cbc میشه فهمید علائم سرطان خون رو عزیرم؟

توروخدا اگه اطلاعی دارین بهم بگین 😥😥😥

عزیزم خط بالاش اصلا ازمایش نیست به نظرم 😂  توصیه به ازمایشگاهه نگران نباش ظاهرا فقط تست تیرویی ...

واقعا میگین عزیزم؟

یا برای اینکه من استرس نگیرم؟😭

بعدم CBC مگه برا سرطانه فقط ؟ میتونه برا کم خونی، وجود عفونت، میزان ائوزینوفیل و... باشه اصلا من خودم هروقت میرم دکتر خودم میگم برام CBC هم بنویس یه تست تشخیصی معمولیه 

از بچت خجالت نمیکشی اینقدر حرص الکی میخوری به منم استرس دادی؟😂😂😂

بعدم CBC مگه برا سرطانه فقط ؟ میتونه برا کم خونی، وجود عفونت، میزان ائوزینوفیل و... باشه اصلا من خود ...

مرسی عزیزم 

استرسم کمتر شد

شما از cbc سر درمیارین؟

میشه این رو ببینین که چطوریه؟

دعاتون میکنم عزیزم 😭

https://uupload.ir/files/vmmz_۲۰۲۱۰۱۱۵_۲۳۰۲۰۲.jpg

https://uupload.ir/files/sy1u_۲۰۲۱۰۱۱۵_۲۳۰۱۴۵.jpg

نه به خدا واقعا الان به یکی از همکارام نشون دادم اصلا ایشون گفتن شرایط شما رو هم نمیدونن

وای مرسی فدات شم دستتون درد نکنه