2777
2789
عنوان

شغل

85 بازدید | 5 پست

من 17 سالمه رشته ام فنی سال یازدهم هست میخوام وارد سپاه یا دانشگاه افسری بشم ولی همش تو اینترنت مینویسه (نمیشه و برای رشته های نظری هست) به نظرتون واقعیه یا الکیه همه میتونن وارد بشن؟

چون وضع بازار کار خیلی بده مجبور به این دانشگاه ها برم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الکترونیکی بودم  سنی نداری برو اموزش ببین plc ,matlab , و ....  برو یادبگیر بعدا ببین ...

من بین رشته انسانی و برق مونده بودم ولی دیگه به رشته برق رفتم تا پارسال خیلی استرس داشتم چون هیچی از رشته ایی که رفتم و نمیدونستم و کلا نا امید شده بودم کار های عملی رو زیاد خوب نبودم و از وقتی کرونا اومد دیگه وضع خیلی بدتر و دیگه نتونستم برم هنرستان کار های عملی رو با توجه و دقت بیشتری یاد بگیرم  الان احساس میکنم دیگه نمیتونم شغلی پیدا کنم چون زیاد کار عملیم خوب نیست و کنکور هم بدم و قبول شم باز فایده ایی نداره 

چون برای استخدام شدن هم باید کار عملیت خوب باشه و بر اساس اون استخدامت میکنن که من خیلی توش خوب نیستم😕☹ 

من بین رشته انسانی و برق مونده بودم ولی دیگه به رشته برق رفتم تا پارسال خیلی استرس داشتم چون هیچی از ...

نترس نامیدنباش 

این چیزایی ک گفتم برنامه نویسیه ی سر برو کلاسای بیرون پرسوجو کن یا فنی حرفه ای شهرتون 

این رشته یکم سختی داره باید بخونی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز