2777
2789
عنوان

حاجت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست
به شوهرت بگو بچه ی تو شکمم هدیه ی توئه بهش بگو که قدر دانشی بخاطر این هدیه

عزیز دلم بخاطر مشکلات زندگیمون و اینکه بهم دروغ میگفت و ازم چیز قایم میکرد دعوامون شد ی شب با ریش تراش کوبید ب شکمم گفت من تو و این بچه رو نخواستم. سرده و اصلا محبت نداره . ۵ صبح میره بیرون و ۸ شب میاد. بعدش ی شام میخوره ی غر میزنه و ب بهونه بنزین زدن میره ۱۱ شب میاد وقتیم برمیگرده میخوابه. همه لباسام تنگ و پاره شدن ی لباس زیر برام نمیخره با اینکه ماهی ۸ تومن حقوقشه. لباس زیرم پاره شد نشستم با نخ و سوزن با دست دوختمش .اونوقت شوهرم فیلم سک..نگاه میکنه و هزار مشکل دیگه دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه آجی . من و شوهرم دعوا میکنیم و خسیسه باردارم و جفتم پایینه توروخدا برام دعا کنید بچم سالم ب دنی ...

خونه ای که توش دعوا بشه رحمت خدا از بین میره

تو بگو خدایا من بخاطر تو کوتاه میام تو درستش کن

البتع خودتم تلاش کن

دو رکعت نماز عادی مثل نماز صبح به نیت استغاثه به حضرت زهرا بعد که تموم شد سه بار الله اکبر میگی&nbs ...

پس همه اينها بعد تموم شدن نماز هست درسته؟ يعني عادي نماز ميخونم بعد از تموم شدنش اينهايي كه فرمودين رو انجام بدم 

عزیز دلم بخاطر مشکلات زندگیمون و اینکه بهم دروغ میگفت و ازم چیز قایم میکرد دعوامون شد ی شب با ریش تر ...

حتما مطالعه کن راهکارهای زیادی هست 

محبت اولینشه

محبت درست و بجا

التماس رو در خونه ی خدا کن عزیزم  ان شاالله هر چه خیره

خیلی این ۸سال التماسش کردم اما لایقش نبودم

نذر کردم شب شهادت بی بی دوعالم  نمازو بخونم که پریود شدم وآمپولامو باید شروع کنم