2821
2789
عنوان

حرفش بد بود؟

275 بازدید | 23 پست

دوسال پیش بهم زده بودیم من زده بودم

دیشب زنگ زد التماس ک من الان همه چی دارم اما تورو ندارم هفنه ای ۱۰ تومن درامدمه اما تو نیسی انگار هیچی ندارم

تو بمن ی فرصت دیگ بده اگ نشد خودت برو اگ بد بودم خودت برو

شنبه ی سفر کاری داشت گف امروز ببینمت قبول کردم

تو ماشین بودیم نمیدونم بحث چی بود گف خواهر با مادر خیلی مهمن گفتم فلانی باز تو اینجوری حرف زدی ک مگه خانوادهامون نبودن باعث شدن ۲ سال پیش بهم بزنیم

گفت تو بخاطر من توروی مادرت وایمیسی؟گفتم وایسادع بودم 

گف اشتبا کردی بخاطز هیشگی تو روی خانوادت واینستا

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

منم جیغو داد کردم گفتم توهی ک تغیر نکردی غلط کردی برگشتی

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفتم دوسال پیش بخاطر مامانی بودن تو بهم زدیم الانم همونه

رسیدیم پیاده شدم

خوب حرفت اشتباهه اگر می خوای توی رابطه هات موفق باشه همیشه به خانواده طرف مقتبلت و همین طور به خانواده خودت احترام بگذار 

ببین سعی کن جلوی پارتنرت هیچ وقت از بدی خانوادت نگی همون طور که اگه اون طرف بگه ناراحت می شی

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
درست گفته 😄  بخاطر هیچکی تو روی خانواده واینستا

بابا چرا انقد تکرار میکنه خواهرم مادرم میکنع؟

دیشب بهش گفتم قول میدی اگ کسی چیزی بمن گف پشتم باشی؟گف اگ ناحق کسی چیزی گف قول میدم

الان اینو میگه

گفتم دوسال پیش بخاطر مامانی بودن تو بهم زدیم الانم همونه رسیدیم پیاده شدم

نباید تو روشون وایساد ولی ن به این معنی ک هر تصمیمی میخواین بگیرین از فی لتر اونا رد ش اگ ناراضین انجام نشه یا راضین فقط انجام بشه 

مرد وابسته ب خانواده به درد همون مادرخواهرش میخوره

بابا چرا انقد تکرار میکنه خواهرم مادرم میکنع؟ دیشب بهش گفتم قول میدی اگ کسی چیزی بمن گف پشتم باشی؟گ ...

شاید بچه ننه س 

بچه ننه بودن با خانواده دوست بودن خیلی فرق داره 

شادم که تقدیر من اینگونه رقم خورد ... شاعر بشوم از تو چشمت بنویسم 😍♥️😘
نباید تو روشون وایساد ولی ن به این معنی ک هر تصمیمی میخواین بگیرین از فی لتر اونا رد ش اگ ناراضین ان ...

من اصن نمیدونم این احترام میذاره!

وابستس!!

شاید بچه ننه س  بچه ننه بودن با خانواده دوست بودن خیلی فرق داره

یکم فرقشونو میگی فرقشونو بدونم😓