2777
2789
عنوان

یه حس شیشمی گفت...

108 بازدید | 14 پست

بچه ها ی حسی شیشمی ک خیلیم انگار قوی بود گفت بچه دومم دختره ....و ناراحتم یکم اخه یدونه دارم و چون سزارینم دوس دارم دومی پسر باشه ولی گفت دختره ...

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....

یکی هم به من حدود ۴۰ روز پیش گفت یه ماه دیگه بار دار میشم نیستم

جدی نگیر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا فاز اونایی که از جنسیت بچشون ناراحت میشن نمیفهمم.انشاالله بچت هرچی هست سالم باشه ولی خدایی نکرده اگر ی مشکلی داشته باشه حاضری هزارتا دختر سالم داشته باشی.زشته بخدا اینجور افکارا

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من 5 تا حسمو بزور دارم  چجوری حسِ شیشم دارن ملت!

😂😂😂😂😂😂

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
حس شیشمی😑 خودت این حرف خودتو مسخره نمیکنی خدایی؟ واقعا برات متاسفم که داری به همچین چیزی فکر میکن ...

چرا دودلم 

یکیشون بمن گفت سومیم دختره    

ناف بچه دومت برام بفرست بگم بعدی دختره یا پسر

خب تو ک بلدی ناف بچت چی نشون میده؟؟

برا دختر خودمم میگه دختره

[QUOTE=172895434]ناف بچه دومت برام بفرست بگم بعدی دختره یا پسر[/QUOTEمن بلدنیستم عکس بفرستم توبگوچطو ...

ببین اگر پوست نافش از بالا جمع شده باشه دختره اگر از پایین جمع شده باشه پسره