2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اشکال نداره اصلا نگران نباش خودش درست میشه مگه هنوز ترشح آب داری؟

نه ترشح ندارم تست امینوشوردادم منفی بود دکترم معاینه کرد گفت سرفه کن گفت ابریزش نداری گفت احتمالا ترمیم شده ولی میگن تواین هفته خیلی خطرناکه مایعم ۶شده بود

اره سرکارم میرم برام ساتعلاجی نوشته

نه ترشح ندارم تست امینوشوردادم منفی بود دکترم معاینه کرد گفت سرفه کن گفت ابریزش نداری گفت احتمالا تر ...

آفرین عزیزم ...یه مساله خیلی ساده است ...البته خودت می دونی استرس در هر موقعیت بارداری بده ...پس آروم و شاد باش ...اونم خودش خوب میشه ...اصلا نگران نباش

آفرین عزیزم ...یه مساله خیلی ساده است ...البته خودت می دونی استرس در هر موقعیت بارداری بده ...پس آرو ...

مرسی  ممنونم ازدلگرمیت عزیزم توروخدا واسم دعا کن رفتم شونوی انومالی بدم جنسیتش تعیین بشه ک واسش برم خرید کنم ولی بااین خبر کلا همه چی یادم رفت

[QUOTE=172893857]مرسی  ممنونم ازدلگرمیت عزیزم توروخدا واسم دعا کن رفتم شونوی انومالی بدم جنسیتش تعیین بشه ک واسش ...[/QUOTE

خدایا آرزو خانم بچه اش رو سر وقتش صحیح و سالم بغل بگیره 😍