2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نیستی ولی الان دختر داری ن ؟ پسره این حس میکنم اگ باردار بشی این یکی پسر میشه

واییی اره مرسسی

قدم قدم گناه(چـه مرگـمونـ بـودکهـ آآرزوکـردیمـ بـزرگـ شـیـمـ)😑دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
شک داری کنجکاو نیستی نگرانی  گاهی فکرایی مث اینکه نکنه بهم ربط دارن تو ذهنت میومد ولی این نیست ...

درسته

نه بچه ندارم

این فکر قبلا میومد تو ذهنم ولی الان نه

الان بیشتر نگران اینم که شوهرم جاریمو بیشتر از من قبول داشته باشه

من فک نمیکنم تا وعده 9 شاید 9 روز اینده نمیدونم دقیق اینو

این یک هفته ی دردهایی دارم یعنی باردارم

قدم قدم گناه(چـه مرگـمونـ بـودکهـ آآرزوکـردیمـ بـزرگـ شـیـمـ)😑دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
درسته نه بچه ندارم این فکر قبلا میومد تو ذهنم ولی الان نه الان بیشتر نگران اینم که شوهرم جاریمو ب ...

تو رو خیلی دوس داره ولی هی گیر نده بهش بچه دار میشی پسر همون اسمی ک باباش دوس داره میذارین شاید ارمان ارمین ی اینجور چیزی دقیق نمیدونم 

23 سال حس میکنم یا سنت 3 داره شک نکن اروم باش ب شوهرت عشق بده اون ازت ارامش و عشق و محبت و صفا و صیمیت میخواد خیلیم اهل سفره و خونگرم و قلبا شادت میکنه ولی جدیدا گیر میدی شاید 2یا3 ماه اونم بدخلق شده و مدام سرکار شاید بره کارمنده یا تو جایی اداری نمیدونم اینجور چیزی کار میکنه؟

هستی 9 وعده دیگه ک میری ازمایش بارداری ولی هنوز تو شیکمت نیست حس میکنم داره تشکیل میشه @رهاجون1234 ...

فداتم مرسی

هستی 9 وعده دیگه ک میری ازمایش بارداری ولی هنوز تو شیکمت نیست حس میکنم داره تشکیل میشه

عزیزم خصوصیان ظاهری یا اخلاقی منو بگو لطفا

بعد یگو عشقم راجب من چ فکری میکنه؟ب عشقم میرسم اینده خوبی دارم اگ اره خانوادم مخالفتی نمیکنن چند وقت طول میکشه؟

کی میاد جلو؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
درسته فقط شغلش کارمند نیست بقیه درست بود سنمم ۲۵ در اینده کلا چندتا بچه داریم؟

یکی حس میکنم شایدم دوتا خودت خیلی از سر و صدا و دنگ و فنگ بچه خوشت نمیاد پس شاید دومی رو نیاری ولی شوهرت عااشق بچست و شاید ب خاطر اون ی دختر دیگه داشته باشی