2777
2789
تصادف حس میکنم  

میشه بگی بچه دومموباردارم ی ن جنسیتش چیه

قدم قدم گناه(چـه مرگـمونـ بـودکهـ آآرزوکـردیمـ بـزرگـ شـیـمـ)😑دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حستونو در مورد منم میگین پنجمین بچمم سقط شد پس من کی بچه دار میشم😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

پریشونی ی کم 

عزیزم خصوصیات ظاهری یا اخلاقی منو بگو لطفا 

بعد سوالمو میپرسم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
ی پسر خواهی داشت شاید 4 ماه دیگه تا دو سال اینده  

خداکنه ممنونم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بنظرت ازدواج قبلی جاریم بخاطر چی بهم خورده؟ شوهرم میدونه که جاریم قبلا ازدواج کرده؟

میدونه ولی شک رو از دلت دور کن ربطی بهم ندارن شوهرت دوست داره شکاک نباش حس میکنم خیلی داری ریز بینی میکنی واسه گذشته همسرت 

خواهرانه میگم فاضلاب رو هرچی هم بزنی بوش بیشتر درمیاد پس گذشته ای ک تموم شده و نیست رو مدام هم نزن شک نکن اعتماد کن چیزی ک برای تو باشه برای توعه

عزیزکم منم بگوباردارم ی ن اگ اره پسری دختر

قدم قدم گناه(چـه مرگـمونـ بـودکهـ آآرزوکـردیمـ بـزرگـ شـیـمـ)😑دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
کنجکاو بودم فقط😁😁😁 میخواستم ببینم شوهرم فکر میکنه جاریم چجور ادمیه

شک داری کنجکاو نیستی نگرانی 

گاهی فکرایی مث اینکه نکنه بهم ربط دارن تو ذهنت میومد ولی این نیست نگران نباش بچه داری ن؟

عزیزم خصوصیات ظاهری یا اخلاقی منو بگو لطفا

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره