2777
2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 57 پست
عزیزم من ارثیه لاغریم ۳۴ کیلوام .برای من تاثیر داره؟ قبلا ۱بارخوردم فقط .کم خونی ام دارم درکنارش ..

برای بعضیا تاثیر نداره بدن با بدن متفاوته شما استفاده کن ببین تاثیری داره 

صبحونو رو حتما کامل بخورید تو چاق شدن تاثیر داره

یه شیشه عسل بگیر دوتا ماست خوری گردوی چرخ کرده فکرکنم بس باشه با سه چهار قاشقم کنجد سه بار در روز بخ ...

عزیزم ازکجا کنجد بگیرم ؟ بعدشم کجا گردو روچرخ میکنن ؟؟ خوردنش برای همه جواب میده برای چاقی ..من ارثی لاغرم ۳۴ کیلوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازکجا کنجد بگیرم ؟ بعدشم کجا گردو روچرخ میکنن ؟؟ خوردنش برای همه جواب میده برای چاقی ..من ارثی ...

کنجد رو از عطاری، گردو هم آسیابش کن

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞
عزیزم ازکجا کنجد بگیرم ؟ بعدشم کجا گردو روچرخ میکنن ؟؟ خوردنش برای همه جواب میده برای چاقی ..من ارثی ...

از عطاری بگیر کنجد گردو رو هم میتونی خودت رنده کنی یا اگه آسیاب داری آسیابش کن.بخور ان شاءالله که جواب میده برای من و زن داداشم که جواب داد در ضمن اگر کم اشتها هم هستی عرق یونجه هم برای اشتها عالیه میتونی خود یونجه رو بگیری از عطاری خودت دم کنی بخوری از عرقشم بهتره طبیعی تره

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
مرسی عزیزم انشالله واسه منم جواب بده .باهم دیگه قاطی کنم؟

ان شاءالله عزیزم .آره قاطی کن فقط عسلش ته نشین میشه هر وعده که خواستی بخوری از یه گوشه اش مخلوط کن بخور نمیخواد به خودت زحمت بدی کلشو مخلوط کنی 

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
مرسی گلم .انشالله که تپل مپل بشی 😍😍😍❤..والامن که خسته شدم از درد بدن ازبس لاغرتر شدم ..😢😢😓😓

مرسی عزیزم توهم😁😍

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞