2777
2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 57 پست
😍😍😍چقد امیدوار میشم یکی اینطوری میگه نمیدونی بعط چن وقت تاثیر میزاره؟

اسی جان بیا طو تاپیک چالش چاقی ماه پیشونی اونجا خیلی خوبه واسه چاق شدن.همه راهکار میدن

[QUOTE=172879947]من پودر جوانه گتدم و باماست رومیزارم رو صورتم خیلی سفید میشم😂😂ولی نخوردم  پس ازاین ب بعد باا ...[/QUOTاینم یه راهکار واس سفیدی😁

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره راس میگی اینم خوبه مرسی😍راستی گفتی قبل غذا میخورد یا بعد؟

رو پاکت پودر نوشته ۱۰ دقیقه بعد غذا برای چاقی

قبل غذا برای لاغری

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
همشو اولش باهم قاطی کرد گردو رو چرخ کن کنجدم یه تفت کوچولو بده چنان عطری بده که نتونی ازش دست بکشی ا ...

اها مامانم یبار با خرما و چودرکاکائو هم درست کرد 

گِرد کرد بعد بهش چودر پسته میزد عصرونه یکی ازشون میخوردم حالاترفند توام استفاده میکنم💙

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
اسی جان بیا طو تاپیک چالش چاقی ماه پیشونی اونجا خیلی خوبه واسه چاق شدن.همه راهکار میدن

چجوری بیام😁

یه ماه الی دوماه من خودم ۶۰کیلو بودم از وقتی جوانه گندم استفاده کردم شدم ۷۴

وااای😍پس من تا عید چاقم😍

اها مامانم یبار با خرما و چودرکاکائو هم درست کرد  گِرد کرد بعد بهش چودر پسته میزد عصرونه یکی ا ...

یه شیشه عسل بگیر دوتا ماست خوری گردوی چرخ کرده فکرکنم بس باشه با سه چهار قاشقم کنجد سه بار در روز بخور بعد هر وعده راستی مواد رو مخلوط که میکنی می مونه ته نشین میشه از یه قسمتش هم بزن یه قاشق بخور نمیخواد زحمت بدی کلشو هم بزنی

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
یه شیشه عسل بگیر دوتا ماست خوری گردوی چرخ کرده فکرکنم بس باشه با سه چهار قاشقم کنجد سه بار در روز بخ ...

باشه مرسی💙

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

قرص ویتامین ای رو بخوری 

برای صورت هم باز کنی کپسولشو بمالی به صورتت

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
یه ماه الی دوماه من خودم ۶۰کیلو بودم از وقتی جوانه گندم استفاده کردم شدم ۷۴

عزیزم من ارثیه لاغریم ۳۴ کیلوام .برای من تاثیر داره؟ قبلا ۱بارخوردم فقط .کم خونی ام دارم درکنارش ..