2777
2789
گرمی و گیاهی ک میدونی اصلاااا نباید بخوری حواست باشه.باقالی حساسیت زاس نخور.جعفری نخور.زرشک و جگر و ...

نه والا هبچی نمیدونم😐

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
از نتیجه اش چقدر راضی هستی عزیزم؟ میشه لطفا صادقانه بگی ؟؟

بخدا قسم روحی و اعتماد به نفسم رفت بالا.جالبیش اینه دکترم نگفته بود ترمیم کرده بعد ۱۵ روز ک بخیه هام جذب شد من حموم بودم گفتم دیگه قشنگ خودمو بشورم حالا ک بخیه ندارم دست کشیدم دیدم لابیام نیس😁😍انقدر ذوق کردم تو شوک‌بودم.زود به شوهرم گفتم انقدر خندید گفت چی هس حالا لابیا😂😂😂به دکترم گفتم گف ترمیمش کردم حین زایمان بخدا کلی روحیت عوض میشه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم مرسی که گفتی یه کمم درمورد این استرسام بگو دارم خودمو میکشم هی به بارداری و پوچ و شمیایی ...

من نمیدونم چزا انقد نگرانه توام دلم میخاد استرست کم بشه انگار خواهرمی

تشکیل نطفه توی این روزا خیلی حساسه غمو بریز دور ...قوی باش

مادر شدن آغاز سختی هاس

مثل تموم زنای عالم تو هم حامله شدی و با مراقبت فرشتت به دستت میرسه

درسته موارد خطر هم هست ولی باور کن زیاد نیست ..احتماله سلامت وقتی فامیل نیستید و تخمک خودت قوی بوده و تنبلی نداری ،  بالاست

من تخمکم ضعیف بود ک سقط شد وگرنه شوهرم سااالم

بعدشم بچه چنانننن سفت میچسبه به رحم که به اسونی جدا نخواهد شد...چرا؟

چون رحم از چنددددتا لایه تشکیل شده ..این لایه ها ضخیمه و تمام درد زایمان بخاطر زخامت و مدرته همین لایه هاس..چون مدااام منقبض میشن بچرو بفرستن بیرون...

پس رحمه جوونت رو دست کم نگیر ..اون بچتو داخل خودش حفظ کرده و مراقبشه😊

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤
مرسی عزیزم استرسام کم شد

یه لایوی بود با یه پزشک توی اینستا ..سوالی پرسیدم که ..سقط کردمو اینا ..بعد پزشکه گفت برو خداااا رو شکر کن که حداقل باردار شدی سقطش به درک

چون بعضی زنا تخمکاشون زخیمه ..اسپرم نمیتونه مفوذ کنه داخلشون

یا برعکس اسپرم شکستگی داره نمیتونه نفود کنه 

تا همینجاشم ک باردار شدیم هر دومون یک بار خودش خیلیه😁😁

من مدام انرژی مثبت میدم..این شایت برای من یه تفریحه و البته من اینجا زیادی رک هستم ..و زیادی به نازاییم میگم ..در دنیای واقعی تفریح و همه چی دارم..خدا وکیلی ما سنی هم نداریم..

تو هم مثل اینا که بعد ۲۰ سال باردار شدن هی نشین غصه بخور..

طبیعی  مامان شدی

دیگه چی بهتر؟

هر موقع سوااالی داشتی..ازم بپرس من عمم پزشک زنانه.  حتما ازش میپرسم 

خاستی آیدیمم میدم بهت

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤
یه لایوی بود با یه پزشک توی اینستا ..سوالی پرسیدم که ..سقط کردمو اینا ..بعد پزشکه گفت برو خداااا رو ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
چجوری بود دوره نقاهتوعملشو دردبعدشو نزدیکی منم میخام برم اماازبعدش میترسم

نزدیکی خب بخاطره زایمانم درد داشتم تا مدتی

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
وااا چجوری بدون اجازه ازخودت ترمیم کرد مگه میشه

فک کنم تو زور زدن زایمان اسیب دیده ک ترمیمش کرده لابد ک بخیه خورده روش

بوده ولی نه دیگه تااین حد 

آها...چون من هیچ تغییری نکردم گفتم شاید تغییر نکنه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ازم بپرس دورت بگردم هرچی خواستی بخوری شک داشتی ازم بپرس

مرسی فدات بشم💋