2777
2789
عنوان

شیک‌و پیک!(۲)👧🏻💅👙🎀

163 بازدید | 6 پست

سلام مجدد دوستای گلم من یه سری تاپیک با محتوای رسیدگی به خودمون با بودجه های‌محدود و مشخص برای هرکدومم قرار داشته باشم برای اون دسته از  دوستانی که دوست دارن به خودشون برسن ولی نمیدونن چجوری و یا چه شکلی 

محتوای تاپیک هام شاید بسیار ساده باشه برای بعضی دوستان من برای اون دسته ای که نمیدونن میگم!

در مورد پوست مو لیزر موی زاید تیپ و عطر لوازم ارایش هم قرار بگم اما فقط فقط اونایی رو‌میگم که خودم تجربه کردم بخاطر این موضوعات که گفتم برای بعد هست که نتیجه کارهایی که الان میکنم رو دیدم ...

این سری در مورد لب هامون هست💁🏻‍♀️

1)استفاده از بالم لب 

من دکتر ژیلا و هیدرودرم ایرانی داشتم راضی بودم ولی الان برند وازلین دارم که خیلی ازش راضی هستم و اینو پیشنهاد میدم من از سایت پاپیون خریدم⛄❤️💋💋

حتما اول روز و اخر شب بالم لب به لب هاتون بزنید قبل رژ ژدن هم بزنید.

رژ لب زدید حس‌کردید خشکه بالم لب بزنید روش💞💞

2)اسکراب لب‌

شکر+عسل+روغن نارگیل یا زیتون یا هر روغن گیاهی دیگه در حدی که مثل اسکراب بشه غلظتش بمالید رو لب خوب ماساژ بدید بعد ده دقیقه پاکش کنید

قبل رژ زدن برای مهمانی های خاص هم پیشنهاد میکنم اسکراب کنید رژ بهتر میشینه رو لب 

۳)رژ مایع /برق لب/رژ جامد/رژ قرمز/رژ صورتی/رژ لب گوشتی یا همون کالباسی به همراه خط لب رنگ کالباسی‌ و خط لب قرمز و یه تراش برای تراش کردنشون حتما داشته باشید.همیشه شیکتون میکنن و کلی تیپ و ست خفن با لباسا میشه باهاش ساخت

تن رنگی اینارو براساس پوستتون بگیرید تو نت سرچ کنید براتون میاره ولی خب کم کم با ازمون خطا چند بار بگیرید میفهمید کدومش بهتون میاد .

3)ماسک لب 

ماسک لب شبیه لب هست ولی خیلی بزرگ و بامزس از فروشگاه های اینترنتی میتونید بگیرید باحاله مثلا سی تا تو یه جعبس ولی خب واجب نیست اگه اسکراب کنید ولی بگیرید خب خیلی خوبه فان هم هست 

همین دیگه🤗💋💋💋

🌸💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیدم تاپیکت روغنیه گفتم بیام بگم امضامو یه نگاه بندازین🤗🤗

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

راسی یادم رفت لطفاااا رژ لب های فیک نزنید اصلا ابدا 

برند های ایرانی خوبی مثل کالیستا و شون و‌جوئل هستن با قیمت خوب 

❌❌❌رژ لب فیک هم لب هارو نابود میکنه هم برای سلامتی مضر❌❌

🌸💕