2777
2789
عنوان

تنهایی

255 بازدید | 11 پست

من شیفته انسان‌هایی هستم که تنهایی‌شان را شناخته‌اند، با او حرف زده‌اند، چای خورده‌اند،

در آغوشش گرفته‌ و همچون گنجی گرانبها از آن مراقبت کرده و می‌کنند.

آنها انسان‌هایی رشد یافته‌اند که در آن‌ سوی وابستگی یعنی استقلال ایستاده‌اند و اگر روزی به کسی اجازه ورود به حریم تنهایی‌شان را بدهند، به این دلیل است که او را همچون تنهاییِ خود ارزشمند یافته‌اند و این بدان معناست که او نیز انسان رشد یافتهٔ دیگریست.

🍃🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🍃

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیزارم از تنهایی تنهایی ینی مرگ

برعکس ...عاشق تنهایی ام🙂

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
👏👏👏 مطلب از خودته؟ يا از كسي ديگه ؟

از خودم نیست ولی نویسنده ش رو نمیدونم کیه

از خودم نیست ولی نویسنده ش رو نمیدونم کیه

حقيقت داره 

حسش كردم درگير آرامش خاصي ميشي ، غم هات كمتر ميشن ديگه توقعي از كسي نداري حتي رازهاتم براي خودت مي مونن فقط اگر زياده روي نكنيم 

👍

برعکس ...عاشق تنهایی ام🙂

منمممممم❤❤

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
حقيقت داره  حسش كردم درگير آرامش خاصي ميشي ، غم هات كمتر ميشن ديگه توقعي از كسي نداري حتي رازه ...

دقیقا همینه....آرامشی داره که با هیچچیزی قابل جایگزینی نیست🙂

خیلی خوبه👌👌❤

اره من ی مدت تنهایی هم زندگی کردم 

خیلی خوبه تنهای غذا میپختم ب خودم میرسیدم

بعد اون زمان بیشتر سعی میکنم تنها باشم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
اره من ی مدت تنهایی هم زندگی کردم  خیلی خوبه تنهای غذا میپختم ب خودم میرسیدم بعد اون زمان بیش ...

چه خوب خیلی حال میده ..کلا برای خودتی😍🤗

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5769520/کاربر-یاسمن-۷۰-تشریف-بیارید-لطفا?page=1

سلام عزیزم تگ نمیشید لطفا بیایید این تاپیک پاسخ گو باشید😊

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/