2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خاصیت بچس دیگه شیطونی، بنظرم اون هم اگه نمیگف بازم تهش بچت شیطونی میکرد چون خاصیتشه

بچه داریم تا بچه دوستم بچش از دیوار صدا در میومد از اون نه بچه من از روز اول تا الان داره نق غر زر مفتو خیلی رو اعصابه ولی خدا رو شکر میکنم همیشه  

مگه بچت چشه اخه

بهونه گیرو نق نقو . یکه شناس . پیش هیچ کسی نمی مونه . همش دائما اینور میره اونور میره میگه مامان ‌مامان . عصبیم کرده . روح و روانمو ریخته بهم شب هم از من جدا نمیخوابه . دائمااا به من آویزونه .حمام از دستش نمیتونم برم...

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
بهونه گیرو نق نقو . یکه شناس . پیش هیچ کسی نمی مونه . همش دائما اینور میره اونور میره میگه مامان ‌ما ...

عزیزم خاصیتشه دیگه چون به خودت رفته خب مادرتپ اونطوری نمیگف این بچه خودته به خودت میرف باز، خداحفظش کنه😍

عزیزم خاصیتشه دیگه چون به خودت رفته خب مادرتپ اونطوری نمیگف این بچه خودته به خودت میرف باز، خداحفظش ...

فدات مرسی..تنتون سلامت. ولی من یه ادم عصبی و بدخُلق شدم از دستش

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
عزییزم انشاءالله بزرگ بشه نامدار بشه واست😍😍😍

عزیزمیییی گلممم