2777
2789
عنوان

به حرف کی گوش بدم😔

182 بازدید | 22 پست

من ۱ونیم ساله با یه پسری هستم خانواده ها در جریانن دوماه دیگه قراره عقد کنیم

مامانم اینا تحقیق کردن مورد تاییده ینی بیشتر دامادمون تحقیق کرده،چن ماه از این تحقیق گذشته حالا دامادمون بهم زنگ زده بعد سلام و احوال پرسی یجوری گفت بهم که مثلا اون با خانوادش مشکل داره و با خانوادش بداخلاقی میکنه(اینو تازه رئیس نامزدم به دامادمون گفته چون به نحوی این دوتا شعلشون یکیه)

حالا خیلییی میترسم بلکه بداخلاق باشه من نمیدونم 😢😔ولی اخه همیشه بحث خانواده که میشه نامزدم بهم میگه خیلی دوست دارم احترام خانوادمو نگه داری و از این حرفا.....

وقتی بع اینا فکر میکنم میترررسم😢😢باخودم میگم بلکه بداخلاق باشه من متوجه نمیشم بعد عقد اخلاقش بد باشه...

ولی من چرا متوجه نشدم اخه خیلی دوستم داره کل حقوقشو فقط صرف خونمون میکنه که زود تموم شه...

حالا من چیکار کنم به حرف کی گوش بدم😢😔

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊
ب حرف دلت گوش کن عزیزم. ببین ندای دلت چیمیگه

دلم میگه اونجوری نیس ..اگه بداخلاق هم باشه به من نیییس زووود اروم میشه😔

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاقلانه تصمیم بگیر پس فک کردی همه از اول همو میزنن و بد اخلاقن

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
عصبیش کن ببین چه میکنه برو رفت امد کن ببین چی میشه.

مثلا در چه مورد عصبیش کنم؟؟

وقتیم عصبی میشه یا مثلا دعوا میکنیم(خب تو هر رابطه ای پیش میاد دا)بعد یه ربع یا نیم ساعت یه دوستت دارم میفرسه ومثلا میاد منت کشی..

ولی من باخودم میگم بلکه بعد عقد رفتارش عوض شد😔

مثلا در چه مورد عصبیش کنم؟؟ وقتیم عصبی میشه یا مثلا دعوا میکنیم(خب تو هر رابطه ای پیش میاد دا)بعد ی ...

حضوری چکار میکنه یا پیش بقیه

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
عاقلانه تصمیم بگیر پس فک کردی همه از اول همو میزنن و بد اخلاقن

همه جوره باهام هس 

ینی میشه کسی بعد ۱ونیم سال اخلاقش عوض شه؟؟

عزیزم با رفت و آمد میشه فهمید ک طرف چجوری هس.

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰